5 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για ένα απολαυστικό ταξίδι στην έρημο

Το να περάσετε τη νύχτα σε μια έρημο είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία σε σύγκριση με όταν βρίσκεστε στο δάσος. Ο καιρός είναι πιο ζεστός και υπάρχουν ελάχιστα έως καθόλου δέντρα και φυτική ζωή τριγύρω. Ωστόσο, είναι ένα συναρπαστικό μέρος για να επισκεφθείτε και ένα καλό μέρος για να απολαύσετε μια καλή φωτιά κάτω από τον έναστρο νυχτερινό ουρανό.

Το κάμπινγκ για επιδόρπια απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό και προετοιμασία. Ακολουθήστε αυτές τις χρήσιμες συμβουλές για μια πιο ευχάριστη εμπειρία!

Συσκευάστε τα σημαντικά πράγματα

Προετοιμάσου

Πριν ξεκινήσετε την περιπέτειά σας, είναι σημαντικό να κάνετε κάποια έρευνα για τον προορισμό που έχετε επιλέξει. Διαβάστε άρθρα ή ιστολόγια σχετικά με τις εμπειρίες άλλων ανθρώπων από την κατασκήνωση στην περιοχή, ώστε να ξέρετε τι να περιμένετε.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να μάθετε είναι η άγρια ​​ζωή – η έρημος φιλοξενεί διάφορα ζώα και έντομα και μπορεί να συναντήσετε φίδια, αράχνες, σκορπιούς κ.λπ. Μάθετε εκ των προτέρων τι να κάνετε όταν τα συναντήσετε.

Κάντε μια λίστα με τα απαραίτητα

Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεχάσετε τίποτα σημαντικό είναι να κάνετε μια λίστα. Σημειώστε όλα τα απαραίτητα, όπως τρόφιμα, ρούχα, είδη υγιεινής, είδη ύπνου, είδη μαγειρέματος, εργαλεία πλοήγησης κ.λπ.

Δεδομένου ότι ο καιρός θα είναι κυρίως ζεστός (ανάλογα με το πού βρίσκεστε και την εποχή του χρόνου), μην ξεχνάτε το καπέλο, τα γυαλιά ηλίου, τα αντηλιακά, τα εντομοαπωθητικά και τα ρούχα που ταιριάζουν στις καιρικές συνθήκες. Φροντίστε όμως να έχετε μαζί σας και ζεστά ρούχα! Μερικές νύχτες μπορεί να είναι ψυχρές και θα χρειαστείτε μερικές κουβέρτες και έναν υπνόσακο κατάλληλου καιρού.

Γεμίστε με αέριο

Η οδήγηση στην έρημο μπορεί να διαρκέσει ώρες και δεν θέλετε να μείνετε από βενζίνη και να κολλήσετε στη μέση του πουθενά. Μεταφέρετε καύσιμα ή γεμίστε την παροχή αερίου όσο περισσότερο μπορείτε. Όσο πιο πολύ μπαίνεις στην έρημο, τα βενζινάδικα θα γίνονται λιγότερα και πιο μακριά στο ενδιάμεσο.

Άφιξη πριν σκοτεινιάσει

Είναι τόσο εύκολο να χαθείς στην έρημο, ειδικά τη νύχτα. Μόλις δύσει ο ήλιος, η περιοχή μπορεί να γίνει πραγματικά, πραγματικά σκοτεινή και θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να πλοηγηθείτε. Προγραμματίστε το ταξίδι σας με σύνεση, ώστε να φτάσετε στο κάμπινγκ πριν το σκοτάδι και να έχετε χρόνο να στήσετε την κατασκήνωση.

Φέρτε άφθονο νερό

Η έρημος είναι ένα ζεστό, ξηρό μέρος και το νερό είναι λιγοστό. Η μεγαλύτερη απειλή σας ως κατασκηνωτή είναι η αφυδάτωση, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε αρκετό νερό σε όλο το ταξίδι σας.

Λάβετε υπόψη αυτές τις πολύ χρήσιμες συμβουλές κατασκήνωσης στην έρημο για μια διασκεδαστική και απρόσκοπτη υπαίθρια περιπέτεια!

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.