Τσάντες Cornhole – πραγματικό καλαμπόκι ή ρητίνη παντός καιρού;

Το να παίζεις Cornhole έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία 20 χρόνια. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα κολεγιακό παιχνίδι στα Midwest τη δεκαετία του 1990, έχει μετατραπεί σε ένα πανεθνικό φαινόμενο υπαίθριων παιχνιδιών, που απολαμβάνουν όλες οι ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα. Το παιχνίδι Cornhole έχει αποκτήσει περισσότερη φήμη και σεβασμό εξελίσσοντας από ένα περιστασιακό παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους σε ένα νόμιμο άθλημα, με το δικό του διοικητικό όργανο: την American Cornhole Association. Για πολλούς ανθρώπους, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει συνέπεια και πρότυπα, ειδικά με τη σύνθεση των σακουλών Cornhole.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι σακούλες Cornhole ήταν αρχικά γεμάτες με καλαμπόκι. Ωστόσο, οι σακούλες γεμάτες καλαμπόκι έχουν μερικά εγγενή μειονεκτήματα, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση και την ανθεκτικότητα των τσαντών σας. Το καλαμπόκι είναι μια οργανική ουσία, και όπως κάθε οργανική ουσία, θα αλλάξει όταν έρθει σε επαφή με το νερό. Όταν οι σακούλες Cornhole σας βραχούν από δροσιά, βροχή ή μπύρα, οι μεμονωμένοι πυρήνες μέσα στη σακούλα θα διογκωθούν απορροφώντας το υγρό. Τώρα η τσάντα Cornhole σας είναι πρησμένη και βαριά. Με το αυξημένο μέγεθος και βάρος, έρχεται πρόσθετη πίεση στα δέματα των σακουλών (ράψιμο) και επηρεάζει την ακρίβεια κατά την εκτίναξη. Όπως οτιδήποτε άλλο δεν ζει πλέον, η εισαγωγή νερού επιταχύνει τη διαδικασία αποσύνθεσης, κάτι που δεν είναι καλό για τους πυρήνες ή τις σακούλες σας. Καθώς το υγρό από τους πυρήνες εξατμίζεται, οι πυρήνες συρρικνώνονται και η διαδικασία διαστολής και συστολής επαναλαμβάνεται με κάθε συνάντηση υγρού – δεν είναι καλή.

Ένα από τα πιο κοινά παράπονα των σακουλών με καλαμπόκι είναι ότι στοχοποιούνται από ζώα. Τα ποντίκια, οι τσιράκια και οι σκίουροι θα ενδιαφέρονται αρκετά για σακούλες με καλαμπόκι (ακόμα περισσότερο αν έχουν βραχεί) και αυτό δεν είναι καλό. Και όπου υπάρχουν μικρά τρωκτικά, τα αρπακτικά θα ακολουθήσουν σύντομα – φίδια, γιάκες!

Τα καλά νέα είναι ότι οι σακούλες Cornhole με πλαστική ρητίνη παντός καιρού είναι διαθέσιμες και γίνονται μια δημοφιλής εναλλακτική λύση για το καλαμπόκι. Οι σακούλες από ρητίνη ζυγίζουν ακριβώς το ίδιο με τις σακούλες γεμάτες καλαμπόκι. δεν απορροφά το νερό και τη φθορά. Η πλαστική ρητίνη δεν είναι καθόλου ενδιαφέρουσα για τα τρωκτικά, επομένως δεν θα χρειαστεί να προσέχετε τα Black Rat Snakes στο γρασίδι σας που καραδοκούν για νόστιμα τρωκτικά. Οι τσάντες Cornhole γεμάτες με ρητίνη παντός καιρού γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στην παραλία και γύρω από τις πισίνες. Αν ψάχνετε για την ίδια ποιότητα παιχνιδιού αλλά λιγότερο χάος, θα βρείτε τις τσάντες με τρύπες καλαμποκιού με γεμάτες ρητίνη παντός καιρού μια εξαιρετική εναλλακτική στις σακούλες καλαμποκιού με γέμιση καλαμποκιού.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.