Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ξενοδοχείου σας

Η ιδιοκτησία και η λειτουργία ενός ξενοδοχείου ή οποιουδήποτε άλλου τύπου καταλύματος είναι μια πρόκληση, ειδικά κατά τη διάρκεια του τρέχοντος δύσκολου οικονομικού κλίματος, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην βεβαιωθείτε ότι η επιχείρηση, το προσωπικό και οι επισκέπτες σας καλύπτονται από το σωστό επίπεδο ασφάλισης.

Η ασφάλιση ξενοδοχείου δεν είναι μόνο για ξενοδοχεία, επειδή μπορείτε επίσης να βρείτε τον σωστό τύπο ασφάλισης που συχνά εντάσσεται σε αυτήν την κατηγορία ασφάλισης για τους ακόλουθους τύπους καταλυμάτων:

• Ξενοδοχειο

• Ξενώνας

• Διαμονή με πρωινό (B&B)

• Μοτέλ

• Ξενώνας

• Διαμονή επισκεπτών

Αν και υπάρχουν πολλοί τύποι ασφαλιστηρίων συμβολαίων όσον αφορά τα ξενοδοχεία και τα καταλύματα, μερικά από τα πράγματα που πρέπει πραγματικά να αναζητήσετε στην κάλυψή σας περιλαμβάνουν:

Κτίρια και περιεχόμενα – Όπως συμβαίνει με κάθε τύπο κτιρίου που έχετε στην κατοχή σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφαλίσει τόσο το κτίριο όσο και το περιεχόμενο για τη σωστή αξία, γιατί εάν συμβεί το χειρότερο, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο ασφάλισής σας είναι αρκετά για να καλύψετε τα χρήματα που χρειάζεστε για να επαναφέρετε το ξενοδοχείο στην αρχική του θέση.

Ασφάλειες αστικής ευθύνης – Το δημόσιο, η ευθύνη των εργοδοτών και προϊόντων είναι όλα τα είδη ασφάλισης που θα μπορούσαν να είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για το ξενοδοχείο, τον ξενώνα, το B&B ή άλλο είδος καταλύματος. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε εάν ένας επισκέπτης πέσει και τραυματιστεί, ενώ η ευθύνη των εργοδοτών βοηθά στην προστασία του προσωπικού σας εάν τραυματιστεί ή τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της εργασίας στο ξενοδοχείο σας ή για το ξενοδοχείο σας.

Διακοπή επιχείρησης – Αυτός ο τύπος ασφαλιστικής κάλυψης μερικές φορές παραβλέπεται, αλλά μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει ως εξοικονόμηση επιχειρήσεων και ζωής σε περίπτωση που η επιχείρησή σας κλείσει για βραχυπρόθεσμη έως μεσοπρόθεσμη περίοδο. Για παράδειγμα, εάν το ξενοδοχείο σας πλημμύρισε τον Ιούνιο (συμβαίνει) και έπρεπε να κλείσετε για τρεις μήνες για να το ανακαινίσετε, η ύπαρξη αυτού του είδους ασφαλιστικής κάλυψης θα σας πρόσφερε κάποιο εισόδημα για να συνεχίσετε την επιχείρησή σας.

Νομικά Έξοδα / Προστασία – Η λειτουργία ενός ξενοδοχείου σημαίνει ότι πιθανότατα θα απασχολείτε προσωπικό και σίγουρα θα φιλοξενείτε επισκέπτες και αυτό το είδος ασφάλισης παρέχει κάλυψη για τυχόν νομικά έξοδα που προκύπτουν μετά από διαφωνίες με πελάτες και επίσης με το προσωπικό. Για παράδειγμα, εάν ένα μέλος του προσωπικού αποφάσισε ότι επρόκειτο να σας κάνει μήνυση για έναν συγκεκριμένο λόγο, αυτός ο τύπος ασφαλιστικής κάλυψης μπορεί να βοηθήσει στην πληρωμή των λογαριασμών εάν η υπόθεση πάει στο δικαστήριο κ.λπ.

Πάνω από όλα, θα πρέπει πάντα να ελέγχετε ότι το ασφαλιστήριό σας προσφέρει το σωστό επίπεδο και είδος κάλυψης για την επιχείρησή σας.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.