Τα πράσινα κτίρια είναι το κύμα των νέων εμπορικών κτιρίων – Πράσινα σπίτια και ανακαινίσεις Εξοικονομήστε χρήματα

Τα πράσινα κτίρια είναι το κύμα νέων κτιριακών βελτιώσεων. Τα πράσινα σπίτια, οι ανακαινίσεις σπιτιών και τα προϊόντα εξοικονομούν επίσης χρήματα! Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ενημερωμένοι σχετικά με τα πολλά οφέλη στα πράσινα σπίτια, τις ανακαινίσεις πράσινων σπιτιών και τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και πρακτικές.

Η κατασκευή κτιρίων εξελίσσεται και γίνεται πιο εναρμονισμένη, στην Αμερική, με τον τρόπο κατασκευής των κτιρίων στο εξωτερικό. Είναι ευθύνη μας να χτίσουμε τα σπίτια και τα κτίρια γραφείων μας με συμφωνία και σεβασμό προς τον πλανήτη μας.

Η περιβαλλοντική συνείδηση ​​είναι μέρος της αντιλαμβανόμενης συμφωνίας μας να έχουμε επίγνωση της πλανητικής και περιβαλλοντικής υγείας στη συνείδηση ​​για να ικανοποιήσουμε ή ελπίζουμε να αντικαταστήσουμε την ανθρώπινη ευθύνη επηρεάζοντας τους παράγοντες της ευθύνης μας στην εξίσωση, για έναν πιο υγιή πλανήτη, ενώ ζούμε σε αρμονία με τη φύση και τα στοιχεία.

Η συλλογική διατήρηση των πλανητών είναι ένα κέρδος για την επίτευξη ενός πλεονεκτήματος με την πάροδο των ετών εργασίας που απαιτείται για την ολοκλήρωση της αποστολής της ζωής μας της παγκόσμιας αλλαγής κτιρίου- ευεργετικό για έναν υγιέστερο πλανήτη για τον άνθρωπο, άμεσα και εντατικά απαραίτητο για τη βελτίωση της φύσης, στοιχεία και ανθρωπιά.

Η κατασκευή κτιρίων εξελίσσεται και γίνεται πιο εναρμονισμένη, στην Αμερική, με τον τρόπο κατασκευής των κτιρίων στο εξωτερικό.

Για παράδειγμα, οι εσωτερικοί τοίχοι από χάλυβα και σκυρόδεμα, αντί για ακριβό ξύλο, σώζοντας έτσι τα δέντρα και τα τροπικά δάση μας, προστατεύοντας την οικολογία και τη γύρω άγρια ​​ζωή που αποκαλεί αυτούς τους πόρους σπίτι. Τα φυσικά προϊόντα που ευδοκιμούν σε άλλα μέρη της χώρας μπορούν επίσης να ψυχαγωγηθούν για πιο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις στην ανθρώπινη όρεξη για επέκταση κτιρίων και κατοικιών.

Προϊόντα όπως οι ίνες βαμβακιού, ο αφρός Icynene και η κυτταρίνη κερδίζουν γρήγορα αναγνώριση, εφαρμογή και εκτίμηση στον κατασκευαστικό κλάδο. Το πιο αναγνωρίσιμο προϊόν είναι το βαμβάκι. Παρατηρήσατε ποτέ το αυξανόμενο κόστος του βαμβακιού; Για έναν σημαντικό λόγο: αναζητείται γρήγορα από κατασκευαστές και ανακαινιστές σπιτιών. Το βαμβακερό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο υλικό. αντιμετωπίζεται για να είναι πυρίμαχο.

Ορισμένα δομικά προϊόντα προσφέρουν αυξημένη αντοχή και βοηθούν στη σφράγιση του περιβλήματος του κτιρίου. Υπολογίζεται ότι η διάρκεια ζωής της μεταλλικής στέγης είναι πάνω από 50 χρόνια. Τα προϊόντα στέγης από σκυρόδεμα και χαλκό αναμένεται να διαρκέσουν μια ζωή.

Στα εμπορικά κτίρια, η καινοτομία μπορεί επίσης να συμβάλει στη μείωση του κόστους και να έχει πολλά οφέλη.

Ένα κτίριο μπορεί να βαθμολογηθεί με πλατίνα, ασήμι ή χρυσό με βάση την απόδοση μέσω λίστας ελέγχου LEED (το LEED σημαίνει ηγεσία στον Ενεργειακό και Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό).

Η βαθμολογία είναι ένα σύστημα πόντων που βασίζεται σε-

*οικοδομικά υλικά;

*ποσότητα φυσικού φωτισμού

* απόδοση θερμότητας/ψύξης

*χρήση νερού.

*Επιλογή παρτίδας.- Η τοποθέτηση του σπιτιού μειώνει τη χρήση ενέργειας του σπιτιού

* Κάνοντας ακόμη περισσότερες αλλαγές επιλέγοντας τη σωστή σφράγιση του κτιρίου-

Σφράγιση του φακέλου του κτιρίου. Μειώνει τη διαρροή αέρα μέσα και έξω από το σπίτι.

Πώς σφραγίζετε τον φάκελο του κτιρίου σας; Μπορείτε να συνεισφέρετε στεγανώνοντας το σύστημα αγωγών, τζάκια, εισόδους υδραυλικών εγκαταστάσεων, πόρτες, παράθυρα, ανεμιστήρες, αεραγωγούς και ηλεκτρικές πρίζες. Οι τρύπες πρέπει να σφραγιστούν γύρω από όλες τις διεισδύσεις, συμπεριλαμβανομένων και των κενών που γεμίζονται! Η στεγανοποίηση είναι εξοικονόμηση και χρήση λιγότερης ποσότητας για τη θέρμανση ή την ψύξη της περιοχής σας με στόχο βελτιωμένες επιλογές στεγανοποίησης και εξόδου για περισσότερη ενεργειακή απόδοση.

Πολλά δημόσια κτίρια, σπίτια και πανεπιστήμια ακολουθούν το παράδειγμά τους και μαθαίνουν ότι το τα οφέλη από το αρχικό κόστος των υλικών μπορεί στην πραγματικότητα να πληρωθούν ως το χαμηλότερο κόστος κατασκευής,Το κόστος ενέργειας θέρμανσης και ψύξης μειώνεται λόγω των παραγόντων που αναφέρονται παραπάνω. ** Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ένα υγιές σπίτι – ένα σπίτι κατασκευασμένο για να αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου.

**Το Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων των ΗΠΑ εκτιμά νέες εξοικονομήσεις 50-65 $ ανά τετραγωνική ίντσα για θετικά κατασκευασμένα πράσινα κτίρια. Στην περιοχή της χώρας, όπου ζω, ένα πανεπιστήμιο ξεχώρισε, τουλάχιστον στην αρχική διαδικασία, κατασκευάζοντας μια μονάδα συνδυασμένης θερμότητας και ηλεκτρικής ενέργειας στην πανεπιστημιούπολη που θα παράγει το ένα τρίτο των ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται στην πανεπιστημιούπολη χρησιμοποιώντας φυσικό αέριο – εξοικονομώντας περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Εδώ στην κεντρική Φλόριντα, όπως το ψευδώνυμο και τα αρχικά προτείνω, UCF- University of Central Florida στο Ορλάντο της Φλόριντα ή UCF- Δεν μπορείς να τελειώσεις), είναι μακριά από την επιβράδυνση της επιθετικότητάς τους χρονοδιάγραμμα κατασκευής. Μελλοντικά έργα είναι πάντα ψυχαγωγημένα, σε εξέλιξη ή σε εξέλιξη. Τι κάνει το UCF διαφορετικό από τα άλλα πανεπιστήμια της πολιτείας, σύμφωνα με την κα Lee Kernek, είπε ότι το εργοστάσιο θα είναι σχεδιάστηκε, ανήκει και λειτουργεί από το πανεπιστήμιο.” Η κα Lee Kernek ήταν, αναπληρώτρια αντιπρόεδρος διοίκησης και χρηματοδότησης στο UCF στην κεντρική Φλόριντα την εποχή που ξεκίνησαν αυτές οι στρατηγικές επιχειρηματικές και οικολογικές αποφάσεις και είμαι σίγουρος ότι η έναρξη των προσπαθειών της θα εκτιμάται και θα αναγνωρίζεται πάντα εδώ στο Ορλάντο της Φλόριντα!

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, το UCF – (Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα στο Ορλάντο της Φλόριντα), ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει την ενέργειά του ακόμη πιο αποτελεσματικά με το συνδυασμό Ο σταθμός θερμότητας και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας έχει τεθεί σε λειτουργία. Αυτή η πράσινη έκδοση θα πρέπει να μπορεί να παράγει το ένα τρίτο του ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται στην πανεπιστημιούπολη χρησιμοποιώντας φυσικό αέριο – εξοικονομώντας περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Αυτό ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και μετά από περαιτέρω έρευνα, κατά τη στιγμή της τελευταίας μου ερευνημένης ενημέρωσης (τελευταία ενημέρωση το 2012), οι κατασκευαστικές προσπάθειες πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται σταδιακά. Πολλά άλλα πανεπιστήμια και εμπορικοί κατασκευαστές πήραν αυτές τις καινοτομίες και ανακαινίσεις στο μυαλό και ακολούθησαν το παράδειγμά τους με περισσότερη προνοητικότητα για το περιβάλλον μας και τις επιπτώσεις της οικοδόμησης, σε συμφωνία με τη φύση, που συνεισφέρει επίσης σε οφέλη εξοικονόμησης χρημάτων!

*** Η ζωή στον πλανήτη μας είναι σημαντική. Η διατήρηση του περιβάλλοντος μας είναι επίσης σημαντική με την επίγνωση του πλανήτη και όλων όσων βρίσκονται σε αυτόν. Έχοντας επίγνωση των αποτελεσμάτων των κατάλληλων δομικών υλικών και του πολυεπίπεδου οφέλους για το περιβάλλον μας, απαραίτητο για την ανθρωπότητα, τη φύση, τα στοιχεία και τους απογόνους μας και με διευρυμένες ενέργειες και σκέψη μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα στις προσπάθειές μας! Η συλλογική διατήρηση των πλανητών αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουμε και συντηρούμε τα κτίρια, τα σπίτια και τις άλλες κατασκευές μας είναι ένα κέρδος για την επίτευξη ενός πλεονεκτικού πλεονεκτήματος με την πάροδο των ετών εργασίας που απαιτείται για την ολοκλήρωση της αποστολής της ζωής μας της παγκόσμιας αλλαγής κτιρίου- ευεργετική προς έναν υγιέστερο πλανήτη για την ανθρωπότητα, που απαιτείται άμεσα και εντατικά για τη βελτίωση της φύσης, των στοιχείων και της ανθρωπότητας.

Απολαμβάνω να μαθαίνω από εσάς και από άλλους που μου προσφέρουν συνεχώς γνώσεις!

About admin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.