Σύγκριση ασφάλισης σπιτιού: Επισκόπηση των παραγόντων που επηρεάζουν τα ποσοστά και πώς μπορείτε να επιλέξετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Όπως με κάθε τύπο ασφάλισης, πιθανότατα ενδιαφέρεστε να λάβετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία για την ασφάλιση κατοικίας. Ευτυχώς, υπάρχουν εργαλεία που επιτρέπουν όχι μόνο να αναζητήσετε συμβόλαια, αλλά να κάνετε σύγκριση ασφάλισης κατοικίας με πολλαπλές προσφορές για να βρείτε το καλύτερο για εσάς.

Για ορισμένους ιδιοκτήτες σπιτιού, η τιμή έχει σημασία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει, καθώς η συνολική αξία είναι πιο σημαντική από τις φθηνές τιμές. Εξετάστε τόσο τα ασφάλιστρα όσο και τις εκπτώσεις. Σκεφτείτε το κόστος ανοικοδόμησης του σπιτιού σας. Πόσο θα κοστίσει να αντικαταστήσετε κυριολεκτικά τα πάντα εάν το σπίτι και η περιουσία σας έχει καταστραφεί ολοσχερώς; Η τρέχουσα αξία του σπιτιού σας και η τιμή ανοικοδόμησης δεν θα είναι ίδια. Προσπαθήστε να υπολογίσετε πόσα θα είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά να πληρώσετε σε εκπτώσεις στη χειρότερη περίπτωση και να το έχετε υπόψη όταν κάνετε σύγκριση ασφάλισης σπιτιού.

Ακολουθούν ορισμένοι από τους παράγοντες που επηρεάζουν τις ασφαλιστικές προσφορές που θα λάβετε:

• Είδος κατασκευής και ηλικία του σπιτιού

• Τοποθεσία

• Πιστωτική βαθμολογία

• Εκπίπτει

• Ορισμένοι παράγοντες κινδύνου (πισίνα, τραμπολίνο, επιθετικές ράτσες σκύλων κ.λπ…)

• Ιστορικό αξιώσεων

• Υλικό στέγης

• Η αυλή / ιδιοκτησία / τοπίο

Τα παλαιότερα σπίτια έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάει κάτι στραβά όσον αφορά την ηλεκτρική καλωδίωση, τα υδραυλικά, τα συστήματα HVAC, την οροφή και την κατασκευή γενικά.

Σύγκριση τύπων κάλυψης ασφάλισης σπιτιού

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που τα γενικά ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίας δεν καλύπτουν. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι καλύπτεται και τι όχι πριν κάνετε την επιλογή σας. Μερικές φορές πρόκειται για κενά στην κάλυψη, όπου ο κάτοχος του συμβολαίου πίστευε ότι ήταν προστατευμένοι αλλά είτε είχαν λανθασμένη ή ανεπαρκή κάλυψη. Τέτοια ζητήματα μπορούν να αποφευχθούν διαβάζοντας προσεκτικά τους όρους κάθε προσφοράς που σας παρέχεται.

Η ασφάλιση πλημμύρας, για παράδειγμα, δεν καλύπτεται πάντα στα βασικά συμβόλαια. Εάν ζείτε σε ένα παλαιότερο σπίτι και έχετε ανησυχίες σχετικά με τα υδραυλικά ή ζείτε κοντά σε ένα υδάτινο σώμα, αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα θέλετε να σκεφτείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά εκατοστά νερού για να καταστρέψει τελείως το δάπεδό σας και μερικά από τα έπιπλά σας. Ακόμα και ένα μικρό ρυάκι μπορεί να γίνει ποτάμι μανιασμένο αν έχει αρκετή βροχή.

Μερικές φορές είναι διαθέσιμες εκπτώσεις, ειδικά εάν εγκαταστήσετε εξοπλισμό ασφάλειας και ασφάλειας.

Από πού μπορείτε να ξεκινήσετε σύγκριση ασφάλισης κατοικίας? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τη μοναδική ασφαλιστική πλατφόρμα που δημιούργησε η Lemonade. Έχει ακόμη και ένα προσεγμένο bot AI που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την τέλεια ασφάλεια για εσάς. Λάβετε προσιτές, λογικές τιμές – ειδικά εάν χρησιμοποιείτε εκπτώσεις Lemonade House Insurance.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.