Συστήματα ιπποδρομιών για αγώνες υγρού καιρού

Η υποστήριξη των νικητών όταν τα πράγματα είναι βαριά μπορεί να είναι εφιάλτης, καθώς ορισμένες χειμερινές συναντήσεις αποδεικνύονται νεκροταφείο παικτών, αλλά αν ξέρετε τι να αναζητήσετε, μπορείτε να βρείτε νικητές σε μεγάλες αποδόσεις κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χειμερινής περιόδου.

Η φόρμα που αποκτάται σε σταθερή και νεκρή πορεία δεν είναι απαραίτητα καλός οδηγός για τις πιθανότητες ενός αλόγου σε βρεγμένο έδαφος. Ωστόσο, είναι μια ένδειξη φυσικής κατάστασης, επομένως δεν μπορούμε να απορρίψουμε τέτοια άλογα με λογική φόρμα σε αξιοπρεπείς πίστες όταν αντιμετωπίζουν μια αλλαγή πορείας, επειδή ορισμένα άλογα χειρίζονται τους περισσότερους τύπους αγώνων. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε άλογα με κακή φόρμα, ειδικά αν οι πρόσφατες κούρσες τους ήταν σε εξέλιξη που δεν είναι ο προτιμώμενος τύπος τους. Αυτό γίνεται μια πράξη εξισορρόπησης, κάτι που μπορεί να απογοητεύσει τους μαθητές που, έχοντας σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των πιθανοτήτων κάθε αλόγου, θα παρακολουθήσουν με απόγνωση ως ένα μακρινό πλάνο χωρίς υποστήριξη χωρίς καμία απολύτως φόρμα σε κακές περιπέτειες.

Είναι σημαντικό να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ένας νικητής 20/1 σημαίνει ότι χρειάζεται να κερδίσετε μόνο έναν νικητή σε κάθε 20 στοιχήματα, ωστόσο μερικοί άνθρωποι θα δοκιμάσουν ένα σύστημα μία φορά και όταν χάνει παραπονιούνται ότι το σύστημα δεν λειτουργεί. Εάν τα παρατήσετε πολύ εύκολα, διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε νικητές που θα είχαν ανακτήσει τις προηγούμενες απώλειές σας αν είχατε κολλήσει στο σύστημα.

Εδώ είναι μερικά συστήματα που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε.

Οι Beaten φαβορί την τελευταία φορά βγήκαν σε βαρύ σύστημα. Μπορείτε επίσης να συγχωρήσετε ένα άλογο που απέτυχε σε κακό έδαφος. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι βαρέων αγώνων, όπως το χωματόδρομο όπου η λάσπη είχε στεγνώσει, επομένως καθιστά το έδαφος κολλώδες στο οποίο παλεύουν πολλά άλογα ή ένα χαλαρό βαρύ πάτημα όπου τα άλογα περνούν από αυτό, αλλά μερικά δεν μπορούν να διαχειριστούν τη δυσκίνητη φύση της διαδρομής.

Αξίζει να λάβετε υπόψη τα άλογα σε εφεδρικό εφτά ημερών σε βαριές διαδρομές, επειδή η τρέχουσα φυσική κατάσταση είναι πολύ σημαντική και ένα άλογο που τελείωσε χωρίς χρήματα πρόσφατα δεν μπορεί να μειωθεί, επειδή οι βαριές πίστες είναι διαβόητες για την παραγωγή ανατροπών φόρμας. Σε περίπτωση που υπάρχουν πολλά άλογα στην ίδια κούρσα σε εφεδρικό 7ήμερο, τότε πρέπει να προτιμηθεί αυτό που έχει κερδίσει τις περισσότερες κούρσες σε βαριές διαδρομές.

Μια άλλη στρατηγική είναι να υποστηρίξετε άλογα που κέρδισαν την τελευταία τους κούρσα σε βαριές διαδρομές. Ο λόγος που αυτό λειτουργεί συχνά είναι επειδή κάθε άλογο που κερδίζει σε συνθήκες δοκιμής είναι προφανώς πολύ κατάλληλο και τα κατάλληλα άλογα μπορούν να ξεπεράσουν πολλούς αρνητικούς παράγοντες.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.