Πώς να αποκτήσετε ακόμη περισσότερη δύναμη στο υπάρχον ασφαλιστήριο συμβόλαιο

Αν και μπορεί να μην το γνωρίζετε, τα τυπικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ιδιοκτητών σπιτιού – καθώς και η κάλυψη αυτοκινήτων, σκαφών και επιχειρήσεων – είναι περιορισμένα. Το κενό στην κάλυψη είναι ο λόγος για τον οποίο όταν προκύπτουν ζημιές ή απώλειες, μπορεί να υποβάλλετε αξίωση που δεν θα αποζημιώσει στον πλήρη βαθμό που περιμένετε. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί επιλέγουν να αγοράσουν ένα προσιτό προσωπικό συμβόλαιο.

Τα μέσα και τα έξω μιας πολιτικής προσωπικής ομπρέλας

Επειδή περισσότερο από το ογδόντα τοις εκατό των αξιώσεων ευθύνης ομπρέλα σχετίζονται με τροχαία ατυχήματα, οποιοσδήποτε οδηγός θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καταστροφικές απώλειες χωρίς αυτό. Οραματιστείτε τα ακόλουθα παραδείγματα πραγματικού κινδύνου.

• Ένα δεκαεξάχρονο αγόρι οδήγησε το αυτοκίνητο του πατέρα του. Δεν είδε την πινακίδα στοπ στη γωνία και έπεσε με κεφάλι σε άλλο αυτοκίνητο. Ο άλλος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη του.

• Μια γυναίκα έκανε υπερωρίες για δύο εβδομάδες λόγω υπερφόρτωσης εργασίας. Ήταν τόσο κουρασμένη όταν πήγε σπίτι ένα βράδυ που την πήρε ο ύπνος στο τιμόνι με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό της να βγει από τη λωρίδα στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας. Ένα αυτοκίνητο είδε το αυτοκίνητο της γυναίκας να έρχεται προς το μέρος του και παρέσυρε για να αποφύγει τη σύγκρουση. Το αυτοκίνητο του άλλου οδηγού χτύπησε στο τζάμι της βιτρίνας ενός καταστήματος λιανικής. Οι ζημιές περιλάμβαναν απώλεια εμπορευμάτων και έναν τραυματία εργάτη.

• Ο εργολάβος κουζίνας που προσέλαβε ένας ιδιοκτήτης σπιτιού εργαζόταν σκληρά για να βελτιώσει το σημείο μαγειρέματος με μεταρρυθμίσεις όταν συνέβη το ατύχημα: σκόνταψε σε ένα λόφο με υπολείμματα ξύλου και τραυματίστηκε άσχημα. Επειδή δεν είχε αρκετή προσωπική ασφάλιση για να καλύψει τους λογαριασμούς του γιατρού και του νοσοκομείου, μήνυσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Τα μέσα και τα έξω ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου επιχειρηματικής ομπρέλας

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, γνωρίζετε ότι υπάρχουν κίνδυνοι ευθύνης στον τομέα σας. Τα κενά στην τυπική εμπορική κάλυψη θα μπορούσαν να σημαίνουν οικονομική καταστροφή σε περίπτωση σημαντικών απωλειών και ζημιών. Σκεφτείτε τα ακόλουθα παραδείγματα για να αντιληφθείτε την έκταση.

• Μια υπάλληλος ισχυρίστηκε ότι το αφεντικό της της φέρθηκε λανθασμένα και έκανε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.

• Ένας Αφροαμερικανός εργάτης ήταν δυσαρεστημένος επειδή το αφεντικό του τον άλλαξε σε άλλο τμήμα. Μήνυσε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για διακρίσεις.

• Ο βοηθός του αφεντικού εμφάνισε μια περίπτωση συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, με αποτέλεσμα την απαραίτητη επέμβαση και μερικούς μήνες εργοθεραπεία.

• Διερχόμενος πεζός γλίστρησε στο πεζοδρόμιο μπροστά από κατάστημα λιανικής και έσπασε τον αστράγαλό του. Κατέθεσε μήνυση πόνου και ταλαιπωρίας καθώς και για τα σχετικά ιατρικά έξοδα.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.