Πρόγνωση καιρού μεγάλης εμβέλειας με την Αστρολογία

Οι μετεωρολόγοι σε όλο το έθνος διακήρυξαν την άφιξη της πρώτης ημέρας του Φθινοπώρου στις 22 Σεπτεμβρίου 2005. Ωστόσο, αγνοούσαν τελείως πώς αυτό θα επηρέαζε τις ίδιες τις προβλέψεις που θα κάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Φυσικά, γενικά, οι μετεωρολόγοι κατανοούν ότι λόγω της τροχιάς της γης γύρω από τον Ήλιο, ο Ήλιος φαίνεται τώρα να βρίσκεται πάνω από τον Ισημερινό και να κινείται νότια. Αυτό σημαίνει απώλεια ηλιακής ενέργειας για το βόρειο ημισφαίριο και απώλεια ηλιακής ενέργειας σημαίνει αλλαγές στον καιρό. Αλλά μέχρι εκεί ισχύει για αυτούς.

Οι αρχαίοι είχαν διαφορετική αντίληψη. Ένας αστρολογικός χάρτης που ορίστηκε για την αρχή κάθε εποχής στο αντίστοιχο ηλιοστάσιο ή ισημερία τους πρόσφερε περισσότερα από μια απλή ματιά ευρέος φάσματος στην εν λόγω εποχή. Από τις πλανητικές θέσεις και τις πτυχές που περιέχονται στο διάγραμμα, εξήγαγαν μια πιο λεπτομερή ματιά στην ποιότητα της συγκεκριμένης άνοιξης, καλοκαιριού, φθινοπώρου ή χειμώνα. Θα ήταν περίοδος ξηρασίας ή ανέμου; Θα ήταν ήπιος ή σκληρός χειμώνας; Πότε θα εκδηλωθούν συγκεκριμένα καιρικά φαινόμενα;

Η ομορφιά αυτής της μεθόδου είναι ότι τα καιρικά φαινόμενα μπορούν να προβλεφθούν μήνες και χρόνια νωρίτερα, καθώς οι θέσεις των πλανητών μπορούν να υπολογιστούν πολύ στο μέλλον. Αυτό το ενσωματωμένο, μη ρυπογόνο, προειδοποιητικό εργαλείο πρόβλεψης είναι μια από τις στοχαστικές ανέσεις του Θεού που, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα μπορούσε να εξοικονομήσει χρόνο, χρήμα και ζωές στην ανθρωπότητα.

Φέτος, οι μακροπρόθεσμες προβλέψεις που βασίζονται σε αυτή τη μέθοδο, έχουν εκπληρωθεί στους τυφώνες Alpha, Wilma, Otis, Dennis και τις τροπικές καταιγίδες Irwin και Arlene.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.