Προσωπικές κριτικές σχετικά με το λογισμικό παρακολούθησης καιρού και πρόβλεψης στην επιφάνεια εργασίας σας

Αν είστε λάτρης του junketing θα πρέπει να ξέρετε ότι είναι πολύ σημαντικό να μάθετε για τις καιρικές συνθήκες. Τώρα μπορούμε να λάβουμε τρέχουσες καιρικές συνθήκες, προβλέψεις μέσω Διαδικτύου. Ωστόσο, είναι κουραστικό να επισκέπτεστε μια ιστοσελίδα για να παρακολουθείτε τις προγνώσεις καιρού κάθε φορά. Εδώ θα σας προτείνω μερικά δημοφιλή βοηθητικά προγράμματα παρακολούθησης και πρόγνωσης καιρού, είναι τα εξής: WetSock, Weather1, Weather Pulse και Cli-Mate. Ακολουθήστε με, ίσως βρείτε έναν χρήσιμο βοηθό εδώ.

Το WetSock παρέχει ακριβή και λεπτομερή πρόγνωση καιρού από τις αεροπορικές αναφορές στα τοπικά αεροδρόμια. Μας φέρνει καθημερινές προβλέψεις ώρα προς ώρα σε απλή γλώσσα και παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για την κάλυψη του νέφους, ώστε να είμαστε ενημερωμένοι για τον επερχόμενο καιρό. Το πρόγραμμα είναι σε θέση να εμφανίζει πληροφορίες για περισσότερες από 4.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίες μπορούν να επιλεγούν από ένα μενού, οργανωμένο ανά χώρα. Μπορούμε να προβάλουμε τις τρέχουσες συνθήκες για όλες τις επιλεγμένες πόλεις μέσα από τη διεπαφή και μπορούμε επίσης να καθορίσουμε έως και 10 πόλεις που θα εμφανίζονται στο δίσκο του συστήματός μας.

Το Weather1 είναι ένα εξαιρετικό καιρικό πρόγραμμα που μας κρατά ενήμερους για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, τις προβλέψεις, τις προειδοποιήσεις και τις συμβουλές, τις εικόνες ραντάρ και τους δορυφόρους και πολλά άλλα! Κυριολεκτικά, τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για να ανακτήσετε τις τρέχουσες συνθήκες και προβλέψεις. Μπορούμε επίσης να εμφανίσουμε δεδομένα από προσωπικούς μετεωρολογικούς σταθμούς. Μπορούμε να επιλέξουμε από περισσότερες από 700 εικόνες δορυφόρου/ραντάρ για περιστροφή ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας μας, να μας ειδοποιεί για κακές καιρικές συνθήκες και πολλά άλλα. Το Weather1 υποστηρίζει skins, ώστε να μπορούμε να προσαρμόσουμε την εμφάνισή του.

Το Weather Pulse είναι ένα εργαλείο παρακολούθησης καιρού που εμφανίζει λεπτομερείς πληροφορίες καιρού για επιλεγμένες πόλεις των ΗΠΑ, καθώς και δημοφιλείς δορυφορικές εικόνες από όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνει επιλογές ειδοποίησης καιρού, πρόγνωση 10 ημερών, ωριαία πρόγνωση, λεπτομερή πρόγνωση και άλλα. Οι δορυφορικές εικόνες μπορούν να σταλούν μέσω email και επίσης να αποθηκευτούν σε αρχείο. Το Weather Pulse ενσωματώνει όλες τις πληροφορίες σε μια απλή, εύχρηστη διεπαφή και παρέχει επίσης ένα εικονίδιο δίσκου που εμφανίζει την τρέχουσα θερμοκρασία (οι συγγραφείς έπρεπε να αλλάξουν τις ρυθμίσεις γραμματοσειράς για σωστή εμφάνιση). Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε προσαρμοσμένες εικόνες ραντάρ και καιρού, να προβάλουμε κινούμενες εικόνες και να παρακολουθούμε πολλούς ταχυδρομικούς κώδικες. Το Weather Pulse είναι ένα καλά κατασκευασμένο πρόγραμμα που παρέχει τοπικές και παγκόσμιες πληροφορίες για τον καιρό σε εύκολη πρόσβαση από το δίσκο συστήματος.

Το Cli-Mate είναι ένα εργαλείο πληροφοριών καιρού που παρέχει γενικές πληροφορίες για τον καιρό και τις προβλέψεις για πόλεις της επιλογής μας. Επιπλέον, συγκεντρώνει δεδομένα για την ταχύτητα του ανέμου, την ορατότητα, τις συνθήκες του ουρανού, το σημείο δρόσου, τη βαρομετρική πίεση, τη σχετική υγρασία και τον δείκτη θερμότητας από περισσότερες από 3000 πόλεις των ΗΠΑ και του εξωτερικού. Το Cli-Mate διαθέτει επίσης μια δυνατότητα γραφικής παράστασης, η οποία απεικονίζει το σημείο δρόσου σε σχέση με το ιστορικό θερμοκρασίας τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς και το ιστορικό βαρομετρικής πίεσης. Εάν έχουμε εγκατεστημένο το Microsoft Agent, μπορεί επίσης να εκφωνήσει δυνατά τις πληροφορίες καιρού. Το Cli-Mate είναι ο ευκολότερος και πιο βολικός τρόπος για να λαμβάνετε ενημερωμένες πληροφορίες για τον καιρό στην επιφάνεια εργασίας μας!

Ως σύνολο, το WetSock είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο παρακολούθησης καιρού. Το Weather1 είναι πολύ κατάλληλο για προσωπικούς χρήστες. Μπορούμε να αλλάξουμε το δέρμα του όπως μας αρέσει και μπορούμε να ορίσουμε τις εικόνες δορυφόρου/ραντάρ ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας μας. Το Weather Pulse παρέχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τον καιρό. Το Cli-Mate είναι ένα πολυλειτουργικό βοηθητικό πρόγραμμα πληροφοριών καιρού. Μπορεί να εκφωνήσει τις πληροφορίες καιρού εάν έχουμε εγκαταστήσει το Microsoft Agent. Τα WetSock, Weather Pulse και Cli-Mate μπορούν να εμφανίσουν στις πληροφορίες καιρού το δίσκο του συστήματός μας. Γιατί να μην κατεβάσετε μια αγαπημένη οθόνη καιρού για να λαμβάνετε πληροφορίες για τον καιρό εύκολα και γρήγορα.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.