Προστατέψτε τις προμήθειες του κτιρίου σας από τον καιρό σε ένα ανοιχτό φορτηγό

Μεταφέρετε οικοδομικές προμήθειες με ανοιχτό φορτηγό, φορτηγό με επίπεδη επιφάνεια ή ακόμα και ρυμουλκούμενο τρακτέρ με επίπεδη επιφάνεια; Τις περισσότερες φορές ο καιρός είναι είτε υγρός και βροχερός, είτε χιονίζει (στις χειμερινές περιοχές της Βόρειας Αμερικής). Με την τιμή των κτιριακών προμηθειών αυτές τις μέρες, οι εργολάβοι και οι άνθρωποι ανακαίνισης πρέπει να προστατεύουν τις αποστολές τους.

Μπορείτε να βάλετε αυτό το ακριβό φύλλο κόντρα πλακέ βελανιδιάς ή σημύδας στο φορτηγό σας ως έχει, και να έχετε τις πιθανότητες να παραμείνει ηλιόλουστο μέχρι να φτάσετε στο εργοτάξιο ή μια βροχερή μέρα, να τυλίξετε αυτό το φύλλο με πλαστικό ή με μουσαμά. Όμως λίγα μίλια κάτω από το δρόμο, ο αέρας το πιάνει και το σκίζει. Βρέχει τώρα και τα ξύλα σου βρέχονται.

Υπάρχει τουλάχιστον ένα προϊόν στην αγορά που μπορεί να το αποτρέψει, είναι επαναχρησιμοποιήσιμο, κατασκευασμένο εν μέρει από ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι εύκολο να φορτωθεί. Είναι κατασκευασμένο από υφαντό πολυαιθυλένιο και είναι σαν φάκελος, ή «πουγκί». Το ανοιχτό άκρο καλύπτεται με Velcro, έτσι ώστε όταν σύρετε τα οικοδομικά σας υλικά, να σφραγίζετε το ανοιχτό άκρο με το Velcro. Τώρα είναι στεγανό.

Η θήκη από κόντρα πλακέ έχει πλάτος λίγο περισσότερο από 4 πόδια x 8 πόδια και μπορεί να χωρέσει περίπου 8-10 φύλλα κόντρα πλακέ ¾” ή άλλα είδη από φύλλα. Αυτή η θήκη είναι επίσης ιδανική για αποστολή φύλλων γυψοσανίδας. Οι εταιρείες προμηθειών κτιρίων συχνά αποστέλλουν 10-20 φύλλα Γυψοσανίδα ½” σε ένα φορτηγό επίπεδης επιφάνειας και πολλοί ντελίβερι λένε ότι φαίνεται ότι οι περισσότεροι το παραγγέλνουν έτσι σε μια βροχερή μέρα. Η προηγούμενη μέθοδος ήταν να το τυλίξουν με ένα μουσαμά (αν βρουν ένα και πολλά σχοινιά ή ιμάντες στην αυλή προμηθειών του κτιρίου, ή να το τυλίξουν σε λεπτό, αδύναμο πλαστικό, κρατώντας το με συνδετήρες.

Το πλαστικό σκίζει εύκολα στον άνεμο (και αυτό είναι που καταφέρνεις με 50 μίλια την ώρα στο δρόμο) ή μερικά συνδετικά μένουν πίσω και τα βρίσκεις με τον δύσκολο τρόπο (“ωχ!”) από την κρεμάστρα γυψοσανίδας. Όλο αυτό το πλαστικό καταλήγει στη χωματερή. Αυτές οι επαναχρησιμοποιούμενες θήκες εξαλείφουν αυτό το πρόβλημα και συμβάλλουν στην προστασία του εύθραυστου περιβάλλοντος μας.

Άλλα μεγέθη είναι επίσης διαθέσιμα: μπορείτε να αποκτήσετε μια θήκη 3 ποδιών x 17 ποδιών για τη μεταφορά χύτευσης σανίδων βάσης και άλλων μακριών σανίδων. Υπάρχουν διαθέσιμα καλύμματα για πλήρη ανύψωση γυψοσανίδας 32 φύλλων που συνήθως παραδίδονται με βραχίονα από την παροχή κτιρίου.

Υπάρχει ένα κάλυμμα παλετών για τις εταιρείες ζωοτροφών για να καλύψουν μια παλέτα ζωοτροφών, σπόρων ή άλλου υλικού που συνήθως αποστέλλονται σε χάρτινες σακούλες. Ο σπόρος καλαμποκιού είναι πολύ ακριβός και κάνει το κόστος της επαναχρησιμοποιήσιμης θήκης μια μεγάλη επένδυση.

Σχεδόν οποιοδήποτε μέγεθος πουγκί μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας. Χρειάζεστε κάλυμμα στρώματος; Κανένα πρόβλημα. Εξώφυλλο για καγιάκ; Σίγουρος. Κάλυμμα για το τρυπάνι σας; Απολύτως. Επικοινωνήστε με τα σωστά άτομα www.kerrywoodworking.com και μπορείτε να παραγγείλετε ότι μέγεθος θέλετε.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.