Προθεσμιακή ασφάλιση ζωής – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να λάβετε το καλύτερο συμβόλαιο για τις ανάγκες σας

Εάν έχετε σύζυγο, παιδιά ή και τα δύο και το τρέχον και το μελλοντικό βιοτικό τους επίπεδο εξαρτάται από τα χρήματα που φέρνετε στο σπίτι κάθε μήνα, τότε η Ασφάλιση Ζωής Χρόνου είναι η καλύτερη οικονομική αγορά που θα κάνετε ποτέ! Με λίγα μόνο σεντς την ημέρα μπορείτε να εγγυηθείτε ότι αν σας συμβεί κάτι απρόβλεπτο, δεν θα έχουν το μέλλον τους σίγουρο.

Ο σκοπός της ασφάλισης ζωής διάρκειας

Τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο απλό από την Ασφάλιση Ζωής Χρόνου. Σε αντάλλαγμα για ένα καθορισμένο ασφάλιστρο, η ασφαλιστική εταιρεία υπόσχεται να καταβάλει στον δικαιούχο σας (το πρόσωπο που έχει οριστεί να λάβει τα έσοδα) ολόκληρο το ποσό του συμβολαίου σας.

Αυτός ο τύπος ασφαλιστηρίου συμβολαίου δεν δημιουργεί χρηματική αξία. Εσείς απλά αποφασίζετε πόσο καιρό θέλετε να διαρκέσει η κάλυψη και πληρώνετε το καθορισμένο ασφάλιστρο. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια της κάλυψης τόσο υψηλότερο είναι το ασφάλιστρο.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για μια πολιτική 100.000 $ για έναν 35χρονο άνδρα μη καπνιστή:

Μια πολιτική δεκαετούς διάρκειας είναι 7 $ μηνιαίως, μια εικοσαετής θητεία είναι $9 μηνιαίως και μια πολιτική τριάντα ετών είναι $13 μηνιαίως

Ακολουθεί ένα παράδειγμα για μια πολιτική 100.000 $ για έναν 50χρονο άνδρα μη καπνιστή:

Μια πολιτική δεκαετούς διάρκειας είναι 14 $ μηνιαίως, μια πολιτική εικοσαετούς διάρκειας είναι 21 $ μηνιαίως και μια πολιτική τριακονταετούς διάρκειας είναι 36 $ μηνιαίως

Για πόσο καιρό χρειάζεστε ασφάλιση ζωής;

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρειαστούν κάλυψη για περισσότερο από όσο νομίζουν. Εξετάστε αυτούς τους λόγους για την αγορά ασφάλισης ζωής και τα κατάλληλα χρονικά πλαίσια:

Έχετε μικρά παιδιά και θέλετε να εγγυηθείτε ότι σε περίπτωση πρόωρου θανάτου σας (δεν είναι όλος ο θάνατος πρόωρος;) το κολέγιο τους πληρώνεται. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ήταν η καλύτερη πολιτική θητείας 25 ή 30 ετών.

Έχετε μια υποθήκη στο σπίτι σας και αυτή τη στιγμή απαιτεί το εισόδημά σας καθώς και αυτό του συζύγου σας για να τα βγάλετε πέρα. Δεδομένου ότι τα περισσότερα στεγαστικά δάνεια είναι τριακονταετούς ποικιλίας, θα έψαχνα για ένα συμβόλαιο διάρκειας 30 ετών.

Εσείς και ο σύζυγός σας είστε ηλικίας 50 ετών και είστε άδειοι, αλλά απαιτούνται και τα δύο εισοδήματα για να διατηρήσετε το επίπεδο του εισοδήματός σας, συμπεριλαμβανομένης της αποταμίευσης για τη συνταξιοδότηση. Σε αυτή την περίπτωση, μια εικοσαετία ή τριάντα χρόνια πολιτική είναι ιδανική.

Αγοράστε τη λιγότερο ακριβή πολιτική που μπορείτε!

Ανεξάρτητα από την ασφαλιστική εταιρεία, ένα εικοσαετές συμβόλαιο 100.000$ θα πληρώσει 100.000$ σε περίπτωση θανάτου. Εφόσον δεν δημιουργείτε χρηματικές αξίες, δεν έχει σημασία από ποια εταιρεία θα επιλέξετε να αγοράσετε. Η μία προειδοποίηση είναι ότι θέλετε να αγοράσετε μόνο από μια ασφαλιστική εταιρεία που έχει βαθμολογία “A” ή καλύτερη από την AM Best. Αυτές είναι οι εταιρείες με τα ισχυρότερα οικονομικά στοιχεία. Στον ιστότοπό μου μπορείτε να ψωνίσετε τις τιμές των καλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών ζωής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι αγορές είναι κρίσιμες γιατί αλλά οι τιμές θα διαφέρουν σημαντικά από τη μια εταιρεία στην άλλη. Οι τιμές για 250.000 $ Το συμβόλαιο τριακονταετούς διάρκειας για μια 40χρονη γυναίκα μη καπνίστρια χωρίς φυσική εξέταση μπορεί να έχει μηνιαία ασφάλιστρα έως και 24 $ με τη φθηνότερη ασφαλιστική εταιρεία έως και 36 $ μηνιαίως στην πιο ακριβή ασφαλιστική εταιρεία. Σε όλες τις περιπτώσεις το όφελος θανάτου είναι το ίδιο. Η πρότασή μου είναι να αγοράσετε το λιγότερο ακριβό πρόγραμμα!

Εάν είστε υγιείς – Αλλάξτε σχέδια και εξοικονομήστε χρήματα!

Τα ποσοστά της ασφάλισης ζωής διάρκειας μειώνονται σταθερά τα τελευταία τριάντα χρόνια. Ακριβώς επειδή αγοράσατε ένα εικοσαετές συμβόλαιο πριν από πέντε χρόνια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ή να επεκτείνετε την κάλυψή σας για το ίδιο ασφάλιστρο αλλάζοντας εταιρεία. Σε αντίθεση με την ασφάλεια ζωής σε μετρητά, δεν έχετε τίποτα να χάσετε αλλάζοντας σχέδια. Αλλά μπορεί να έχετε πολλά χρήματα να χάσετε αν δεν αλλάξετε. Και στον σημερινό οικονομικό κόσμο πρέπει να κάνουμε τα δολάρια μας να δουλεύουν σκληρότερα για εμάς!

Το 48% των Αμερικανών πεθαίνει χωρίς να φύγουν από τα ασφαλιστικά οφέλη ζωής

Ενώ το γεγονός ότι το 40% των Αμερικανών πεθαίνει χωρίς να αφήσει κανένα επίδομα ασφάλισης ζωής είναι σοκαριστικό, ένα άλλο 21% των Αμερικανών ανέφερε ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο πέθανε και δεν άφησε αρκετή ασφάλεια ζωής. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία γεννούν το ερώτημα: γιατί ένας σύζυγος ή γονέας που κερδίζει εισόδημα δεν θα αγόραζε ασφάλεια ζωής για να προστατεύσει το μέλλον των εξαρτώμενων από αυτούς;

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι πολλοί άνθρωποι αναβάλλουν την αγορά ασφάλισης ζωής επειδή τα βρήκαν όλα πολύ μπερδεμένα. Για αυτούς τους ανθρώπους έχω μερικά πολύ καλά νέα! Η διάρκεια της ασφάλισης είναι απλή. Απλώς επιλέγετε τον αριθμό των ετών που θέλετε να καλύψετε, λαμβάνετε κάποιες τιμές και, στη συνέχεια, επιλέγετε το λιγότερο ακριβό συμβόλαιο.

Ένας άλλος λόγος που πολλοί άνθρωποι δεν αγοράζουν ασφάλιση ζωής είναι επειδή δεν θέλουν να συναλλάσσονται με έναν ασφαλιστικό πράκτορα. Αυτά τα άτομα βλέπουν τους ασφαλιστικούς πράκτορες σαν πωλητές και κανείς δεν θέλει να πουληθεί. Υπάρχουν πολύ καλά νέα και σε αυτό το μέτωπο. Ως αποτέλεσμα της προόδου της τεχνολογίας, υπάρχουν ιστότοποι όπως ο δικός μου, όπου μπορείτε να πάρετε μια προσφορά και να εγγραφείτε χωρίς να μιλήσετε ποτέ με έναν ασφαλιστικό πράκτορα, εκτός φυσικά εάν το θέλετε!

Η μακροπρόθεσμη ασφάλιση ζωής δεν ήταν ποτέ φθηνότερη

Ένας 35χρονος που είναι μη καπνιστής μπορεί να λάβει 100.000 $ εικοσαετής ασφάλιση ζωής για 9 $ το μήνα. Αυτό το ίδιο άτομο μπορεί να αφήσει στην οικογένειά του την ίδια εικοσαετή ασφάλιση ζωής ύψους 250.000 $ για μόνο 4 $ το μήνα περισσότερο.

Επομένως, μην αναβάλλετε την προστασία του οικονομικού μέλλοντος της οικογένειάς σας.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.