Ποια είναι η καλύτερη πολιτική για το νεογέννητο μωρό σας;

Το παιδί σας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής σας. Η ζωή είναι αδιανόητη χωρίς το παιδί σου. Δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι αφού το παιδί σας έρθει στη ζωή σας. το παιδί σας γίνεται αναπόφευκτα η ζωή σας. Η διασφάλιση του μέλλοντος του παιδιού σας ώστε να μπορεί να έχει ηρεμία οικονομικά και ψυχικά φαίνεται ως η πιο σημαντική προτεραιότητα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τη βοήθεια του Παιδικό σχέδιο LIC.

Το LIC Child Plan είναι ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής που προορίζεται να εξυπηρετήσει και να καλύψει τις ανάγκες του παιδιού σας. Αυτό εξασφαλίζει το μέλλον του νεογέννητου μωρού σας ακόμη και πολύ καιρό αφού δεν είστε μέρος της ζωής του. Το LIC Child Plan διασφαλίζει το οικονομικό μέλλον του παιδιού, εξασφαλίζοντας στον γονέα μια καλύτερη ζωή για το παιδί του. Το παιδί σας είναι η κόρη του ματιού σας και αξίζει την καλύτερη ζωή. Επιλέγοντας το καλύτερο Σχέδιο για παιδιά LIC μπορεί να είναι λίγο δύσκολο λόγω των πολλών διαθέσιμων πολιτικών. Μερικά από τα καλύτερα παιδικά προγράμματα LIC είναι τα εξής:

1.ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Αυτό το πρόγραμμα LIC Child είναι πραγματικά το καλύτερη πολιτική LIC για νεογέννητα κοριτσάκια. Αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των διαφόρων οικονομικών αναγκών του παιδιού πολύ αφότου ο γονιός δεν είναι παρών. Λειτουργεί για να εκπληρώσει τις οικονομικές απαιτήσεις στα πιο σημαντικά στάδια του παιδιού σας, ειδικά ενός νεογέννητου κοριτσιού:

  • Εκπαίδευση,

  • Γάμος,

  • Life Cover και

  • Άλλες ανάγκες καθώς μεγαλώνει το παιδί.

Αυτές οι ανάγκες ικανοποιούνται μέσω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων που προσφέρει η πολιτική. Είναι οι εξής:

·ΑΠΑΡΑΙΤΗΣΗ LIC PREMIUM

Το LIC Premium Waiver είναι ίσως το καλύτερο χαρακτηριστικό που επιτρέπει την παραίτηση από τα ασφάλιστρα, όπως υποδηλώνει το όνομα, σε περίπτωση απώλειας ζωής του προτείνοντος. Αυτό δεν προκαλεί καμία οικονομική επιβάρυνση στο παιδί.

·ΟΦΕΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Δεδομένου ότι το ασφαλισμένο παιδί συμπληρώσει την ηλικία των 18, 20 και 22 ετών, καταβάλλεται το 20 τοις εκατό του βασικού ασφαλιστικού ποσού, δεδομένου ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι ενεργό, όταν η ασφαλισμένη ζωή επιβιώσει της διάρκειας του συμβολαίου LIC.

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ LIC JEEVAN TARUN

Όλοι μας θέλουμε η εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή καριέρα του παιδιού μας να είναι ευκατάστατη. Η πολιτική LIC Jeevan Tarun είναι ο τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια καλή εκπαίδευση για το παιδί σας. Αυτό περιλαμβάνεται και πάλι στη λίστα με τα καλύτερα συμβόλαια για νεογέννητα κοριτσάκια. Η πολιτική θα διασφαλίζει ότι το παιδί σας δεν χρειάζεται να εξαρτάται από κανέναν για το μέλλον του. Μπορεί να αγοραστεί ακριβώς όταν το παιδί γεννηθεί περίπου όταν το παιδί φτάσει τα 12 του χρόνια. Έχει επίσης πολλά οφέλη:

·ΟΦΕΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Ο προτείνων μπορεί να μεριμνήσει ώστε η ασφαλισμένη ζωή να λαμβάνει ετήσιες πληρωμές ανά πάσα στιγμή μεταξύ 20 και 24 ετών και το συνολικό ποσό κατά τη λήξη του συμβολαίου. Το τμήμα της πληρωμής μπορεί επίσης να οριστεί και να αποφασιστεί από τον προτείνοντα.

·ΟΦΕΛΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ

Το όφελος λήξης διασφαλίζει ότι η ασφαλισμένη ζωή καταβάλλεται όφελος λήξης καθώς το ποσοστό του ασφαλισμένου ποσού επιλέγεται νωρίτερα.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.