Πλεονεκτήματα Ασφάλισης Εξειδικευμένου Σκάφους ή Προσωπικού Σκάφους

Η κάλυψη που δεν είναι διαθέσιμη όταν προστίθεται ένα σκάφος ή ένα προσωπικό σκάφος στην πολιτική ενός ιδιοκτήτη σπιτιού είναι αυτό που μπορεί να προσφερθεί μαζί με ανταγωνιστικές τιμές, ευρεία αποδοχή και εξειδικευμένη κάλυψη για ιδιοκτήτες σκαφών και προσωπικού σκάφους (PWC).

Αυτές οι πολιτικές μπορεί να περιλαμβάνουν:

• Επακόλουθη βύθιση, έκρηξη, κάψιμο ή σύγκρουση που προκαλείται από φθορά, λανθάνον ελάττωμα ή μηχανική βλάβη.

• Με την επιφύλαξη των τοπικών εθίμων, εφόσον το σκάφος είναι χειμωνιάτικο σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ζημιές από παγετό στο σκάφος και τη μηχανή(ες).

• Καμία επιβάρυνση για βελτίωση ή απόσβεση. Παράδειγμα, ένα εξάχρονο κάλυμμα bimini σκίζεται κατά τη διάρκεια μιας ανεμοθύελλας. θα αντικατασταθεί με νέο αντί να πληρώσει ένα μικρό ποσοστό της αρχικής του αξίας.

Χαρακτηριστικά πολιτικής:

Συμφωνημένη Αξία – Διατίθεται σε οποιοδήποτε σκάφος που πληροί τις προϋποθέσεις για κάλυψη φυσικών ζημιών. Σε περίπτωση συνολικής απώλειας, αυτό πληρώνει τη βάση αξιολόγησης ανεξάρτητα από την Πραγματική Ταμειακή Αξία. Προαιρετικό για πολιτικές πλήρους κάλυψης. Προστατεύει από την απόσβεση.

Αντικατάσταση συνολικής απώλειας – Διατίθεται σε σκάφη που αγοράστηκαν πρόσφατα έως και ενός μοντέλου έτους. Σε περίπτωση ολικής απώλειας, αντικαθιστά το ασφαλισμένο σκάφος με νέο σκάφος. Για τα σκάφη ηλικίας άνω των πέντε μοντέλων ετών. Πληρώνουν το τίμημα αγοράς. Προστατεύει από τις υποτιμήσεις και τον πληθωρισμό.

Πλοήγηση – Η κάλυψη ισχύει για όλες τις εσωτερικές πλωτές οδούς και όλες τις υδάτινες μάζες εντός 75 μιλίων από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. 125=μίλια έγκριση ορίου πλοήγησης.

Περιβαλλοντική ζημιά – Η κάλυψη διαρροής καυσίμου και απομάκρυνσης συντριμμιών περιλαμβάνεται σε όλες τις πολιτικές.

Οδική Κάλυψη – Καλύπτει βλάβες ενώ το σκάφος είναι σε ρυμούλκηση- ακόμα κι αν το όχημα ρυμούλκησης δεν είναι ο ασφαλισμένος από τον ασφαλιστικό φορέα.

Δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ, θαλάσσιο σκι, wakeboarding – περιλαμβάνονται στις καλύψεις Liability και Med Pay.

Κόστος αντικατάστασης ειδών επί του σκάφους -Προσφέρει κύρια κάλυψη για προσωπικά είδη και εξοπλισμό ψαρέματος.

Επείγουσα ρυμούλκηση στο νερό – Παρέχει αποζημίωση για το κόστος ρυμούλκησης στο νερό και το κόστος εργασίας όταν το σκάφος απενεργοποιηθεί στο νερό.

Propulsion Plus – Παρέχει κάλυψη για την κάτω μονάδα ενός εξωλέμβιου κινητήρα και τις άνω και κάτω μονάδες ενός κινητήρα μετάδοσης κίνησης πρύμνης, σε περίπτωση μηχανικής βλάβης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούνται από φθορά.

Εκπτώσεις που εξαφανίζονται – Οι εκπτώσεις μειώνονται κατά 25 τοις εκατό για κάθε περίοδο πολιτικής χωρίς αξίωση. Μετά από τέσσερις περιόδους ασφαλιστηρίου χωρίς αξίωση, η έκπτωση είναι μηδέν.

Συγχώρεση μικρής αξίωσης – Το ασφάλιστρο δεν αυξάνεται εάν ένας πελάτης έχει μία ή περισσότερες αξιώσεις που απαιτούν πληρωμή 500,00 $ ή λιγότερο.

Γνωρίζατε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες ένα στα οκτώ νοικοκυριά που κατέχουν όχημα έχει σκάφος.

Ο διάμεσος για τους ιδιοκτήτες PWC είναι 41 και για τους ιδιοκτήτες σκαφών είναι 45 έως 49.

Το μεσαίο εισόδημα των ιδιοκτητών PWC είναι $95.000,00 και για τους ιδιοκτήτες σκαφών είναι $50.000 έως $75.000.

Η αγορά μεταχειρισμένων σκαφών αποτελεί το 70 τοις εκατό των νέων πολιτικών σκαφών.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.