Περπάτημα σε κρύο καιρό

Για όσους από εσάς είστε μανιώδεις περιπατητές όπως εγώ, αλλά βρίσκετε τον καιρό πολύ κρύο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για κρύο καιρό για να παραμείνετε ζεστοί. Πρώτα απ ‘όλα, εάν έχετε πνευμονική πάθηση ή άσθμα, είναι μάλλον καλύτερα να μην φουσκώνετε έξω στον κρύο αέρα. Το αγοράκι μου έχει ήπιο άσθμα και ο κρύος καιρός τον ξεσηκώνει – καημένο μωρό. Τέλος πάντων, όλα έχουν να κάνουν με το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια σας. Να πώς συσσωρεύομαι. Περπάτησα σήμερα το πρωί σε κρύο 24 βαθμών.

1. Πρέπει να έχεις μπαλάκι. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο κομμάτι του εξοπλισμού που θα κάνει τη διαφορά στο να παραμείνετε ζεστοί. Πάρτε ένα που είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ υλικό και όχι βαρύ μαλλί.

2. Ένα ζεστό καπέλο – fleece/ υλικό απόδοσης για να κρατά μακριά τον αέρα και το κρύο.

3. Επένδυση με γάντια και γάντια ή γάντια Gortex. Φοράω γάντια κάτω από τα γάντια Black Diamond επειδή τα δάχτυλά μου κρυώνουν πολύ φορώντας γάντια. Μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε τις επενδύσεις εάν τα χέρια σας ζεσταθούν πολύ.

4. Δύο-τρεις στρώσεις στα πόδια μου. Αν φυσάει, βάζω μια λεπτή στρώση μεταξωτό μακρύ εσώρουχο κάτω από μια φανέλα πιτζάμα και μετά το παντελόνι μου. Αν δεν φυσάει, τότε απλά φοράω τη φανέλα πιτζάμα παντελόνι κάτω από το παντελόνι μου.

5. Πάνω από τη γάμπα οι μάλλινες κάλτσες είναι αρκετές για να κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά.

6. Κατάλληλα παπούτσια για τρέξιμο/περπάτημα. Έχω 2 ζευγάρια – ένα ζευγάρι για το καλοκαίρι και ένα ζευγάρι για το χειμώνα. Τα παπούτσια που είναι φτιαγμένα για γυμνά πόδια δεν είναι προτιμότερα το χειμώνα.

7. Χειμερινό παλτό με φλις φόδρα με φερμουάρ. Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή μπορείτε να ξεφύγετε φορώντας μόνο ένα t-shirt/ ελαφρύ εξοπλισμό απόδοσης κάτω από ένα πουκάμισο φούτερ, ώστε να μην είστε πολύ ογκώδεις στην κορυφή περιορίζοντας τη φυσική σας κίνηση του χεριού. Αυτό θα είναι ίσως το πιο ακριβό αντικείμενο για να αγοράσετε, αλλά αν θέλετε να είστε σε εξωτερικούς χώρους, πρέπει να το έχετε.

Τώρα βγες έξω!!!!

**Εάν η ψύχρα του ανέμου ή η θερμοκρασία βάσης είναι μονοψήφια ή κάτω από το μηδέν, δεν θα συνιστούσα να βρίσκεστε έξω. Βρείτε ένα διάδρομο ή κάντε μια προπόνηση καρδιο μέσα.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.