Περιβαλλοντική Συμβουλευτική – Αποκαλύφθηκε – 3 ενδιαφέροντα βήματα για να πουλήσετε τις συμβουλευτικές υπηρεσίες σας

Έτσι, είστε αρκετά σίγουροι ότι είστε πολύ ενημερωμένοι σχετικά με την περιβαλλοντική συμβουλευτική και τώρα, είστε έτοιμοι να δεχτείτε πελάτες. Καθώς αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα δεν θα κάνουν την πρώτη κίνηση για να έρθουν σε επαφή μαζί σας, θα πρέπει να είστε πιο επιθετικοί στην επαφή μαζί σας, ειδικά τώρα που ανταγωνίζεστε χιλιάδες συμβούλους σε όλο τον κόσμο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

1. Κατάλογος κτίριο. Καταγράψτε τα στοιχεία επικοινωνίας όλων εκείνων των ατόμων που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας καθώς είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για την υπηρεσία που προσφέρετε. Εκτός από τη χρήση φόρμες συμμετοχής ή τη συμπίεση σελίδων, θα βοηθούσε επίσης αν προσφέρετε δωρεάν χρήματα για να κάνετε περισσότερα άτομα να εγγραφούν. Μπορείτε να χαρίσετε σύντομα ηλεκτρονικά βιβλία, μαθήματα, προϊόντα ήχου και δείγματα προϊόντων.

2. Ψυχρή κλήση. Γνωρίστε την εθιμοτυπία του τηλεφώνου και βελτιώστε τις δεξιότητές σας στο τηλεμάρκετινγκ. Στη συνέχεια, καλέστε κάθε άτομο στη λίστα μάρκετινγκ email σας για να εξασφαλίσετε ραντεβού. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να χειρίζεστε τις τηλεφωνικές συνομιλίες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ενοχλείτε τους πιθανούς πελάτες σας. Επίσης, είναι σημαντικό να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε την πραγματική αξία της προσφοράς σας, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κάνετε το ενδιαφέρον των υποψήφιων πελατών σας καθ’ όλη τη διάρκεια της κλήσης.

3. Email marketing. Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με τους πιθανούς πελάτες σας μέσω email blast. Βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο του email σας είναι συναρπαστικό και ενδιαφέρον. Πρέπει να περιέχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοί σας για τις περιβαλλοντικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σας και πρέπει να μιλάει πολύ για την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία σας.

About admin

Check Also

Ο ρόλος και η σημασία της ΜΠΕ

Η προστασία του περιβάλλοντος και η διαχείριση των πόρων έχει παραδοσιακά δοθεί σημασία σε όλο …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.