Ο BudTrader υπόσχεται να βοηθήσει το έργο πολιτικής για τη μαριχουάνα να συγκεντρώσει κεφάλαια

Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια – 26 Ιουνίου 2018 – Η BudTrader ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook ότι η μάρκα θα δωρίσει ένα μέρος των εσόδων από μια ειδική έκδοση μπλουζών που θα κυκλοφορήσει στο San Diego Comic-Con International του επόμενου μήνα στο έργο Marijuana Policy Project. Ο McLaughlin λέει ότι η απόφασή του να βοηθήσει το MPP με χρηματοδότηση έρχεται αφού άκουσε ότι ο οργανισμός, ο οποίος συνέβαλε στη μεταρρύθμιση της πολιτικής για τη μαριχουάνα, αγωνίζεται τώρα να λάβει χρηματοδότηση τώρα που 30 πολιτείες έχουν επιτύχει τη νομιμοποίηση.

«Μόλις έμαθα ότι το Πρόγραμμα Πολιτικής Μαριχουάνας χρειαζόταν βοήθεια, αποφάσισα ότι ο BudTrader έπρεπε να κάνει κάτι», λέει ο ΜακΛάφλιν. “Η Καλιφόρνια, η Ουάσιγκτον, το Κολοράντο μπορεί να είναι νόμιμες τώρα, αλλά η μάχη για τη νομιμοποίηση της κάνναβης απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει. Υπάρχουν 20 πολιτείες με απαγόρευση της κάνναβης ακόμα και είναι ακόμα παράνομο σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Είναι μόλις ημίχρονο, οι αγώνες δεν έχουν τελειώσει ακόμα και χρειαζόμαστε το Πρόγραμμα Πολιτικής για τη Μαριχουάνα περισσότερο από ποτέ για να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε πλήρη νομιμοποίηση και στις 50 πολιτείες». Η BudTrader θα εκτυπώσει μια σειρά από μπλουζάκια περιορισμένης έκδοσης για να τα πουλήσει στους θαυμαστές τους αποκλειστικά στο Διαδίκτυο και στο BudTrader Nerd Headquarters Experience, τη γιγάντια υπαίθρια εκδήλωση της μάρκας στο San Diego Comic-Con 2018, που θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Ιουλίου. Μέρος όλων των εσόδων από τις πωλήσεις μπλουζών θα δοθούν στο έργο Marijuana Policy Project.

«Στην BudTrader, βάζουμε πάντα τα χρήματά μας εκεί που είναι και προσπαθούμε να ηγούμαστε με τις πράξεις μας και να περπατάμε», προσθέτει ο McLaughlin. «Ελπίζω ότι οι ενέργειές μας θα εμπνεύσουν καλά κεφαλαιοποιημένες δημόσιες εταιρείες κάνναβης να προσφέρουν και να κάνουν δωρεές στο Πρόγραμμα Πολιτικής για τη Μαριχουάνα».

Το “Φίλε, πού είναι το γιοτ μου;” περιορισμένης έκδοσης μπλουζάκια BudTrader (διαθέσιμα στο https://budtraderstore.com ) είναι μια κλήση πίσω στο Comic-Con του 2017, όπου ο BudTrader αποβλήθηκε με αμφιλεγόμενο τρόπο μετά από μόλις δύο ημέρες στο συνέδριο. Το σούπερ γιοτ της μάρκας εξαφανίστηκε από την προσγείωση της 5ης Λεωφόρου κατά τη διάρκεια της νύχτας την τελευταία μέρα του San Diego Comic-Con. Δεν είναι ακόμη σαφές ποιος ακριβώς απέκρουσε τον BudTrader πέρυσι από το Comic-Con, αλλά υπάρχουν πολλές διαδικτυακές θεωρίες συνωμοσίας που κυμαίνονται από διοργανωτές εκδηλώσεων έως μεγάλους ομίλους μέσων ενημέρωσης και ακόμη και έναν δισεκατομμυριούχο σταυροφόρο κατά της κάνναβης.

Η παρουσία του BudTrader στο Comic Con το 2017 καλύφθηκε από εκδόσεις όπως οι High Times, Times of San Diego, The San Diego Union Tribune και πάνω από 400 άλλα ειδησεογραφικά μέσα.

Η BT είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά κάνναβης με πάνω από ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες στη δημοφιλή πλατφόρμα της. Ονομάζεται “Craigslist of Cannabis”, η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν και να απαντούν σε διαφημίσεις για κάνναβη και σχετικά προϊόντα, υπηρεσίες, προμήθειες, ακίνητα και θέσεις εργασίας.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.