Ο καιρός στο Κουρασάο είναι ιδανικός για οικογενειακές διακοπές

Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικό μέρος διακοπών, το Κουρασάο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ο καιρός στο Κουρασάο είναι ζεστός και ηλιόλουστος όλο το χρόνο. Η μέση θερμοκρασία είναι περίπου 27 C ή 81 F. Η τοποθεσία του είναι έξω από τη ζώνη των τυφώνων, επομένως υπάρχουν λίγες πιθανότητες για καταιγίδες. Η περίοδος των βροχών του διαρκεί από τον Οκτώβριο έως τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, η βροχή είναι κυρίως περιστασιακή με σύντομες βροχές τη νύχτα και οι μέρες είναι συνήθως ζεστές και ηλιόλουστες. Δεν είναι πραγματικά κακή στιγμή για να επισκεφθείτε αυτήν την τροπική τοποθεσία. Ο υπέροχος καιρός το κάνει ιδανικό για πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες, και εδώ είναι μόνο μερικές από αυτές.

Ένα εξαιρετικό μέρος για οικογενειακές διακοπές

Αν ψάχνετε για ένα μέρος για να πάρετε την οικογένεια, αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική τοποθεσία. Απομακρυνθείτε από τον χειμερινό καιρό κατά τις χειμερινές διακοπές ή πηγαίνετε το καλοκαίρι. Θα βρείτε εξαιρετικό καιρό και πολλά να κάνετε, και όταν φτάσετε εκεί, μπορεί να συναντήσετε ντόπιους που μιλούν τέσσερις διαφορετικές γλώσσες. Επίσημες γλώσσες είναι τα αγγλικά, τα ολλανδικά, τα ισπανικά και τα παπαμέντο.

Θαλασσινό ενυδρείο

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για παιδιά. Μπορούν να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αλληλεπιδράσουν με κάποια από την τοπική θαλάσσια ζωή. Ίσως θα θέλατε να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα με τροπικά ψάρια και θαλάσσιες χελώνες. Θα βρείτε επίσης μια υπέροχη παραλία που είναι ιδανική για τα παιδιά να τρέχουν και να παίζουν. Θα βρείτε επίσης θαλάσσια σπορ και μέρη για φαγητό, κατά μήκος της παραλίας. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε και το μουσείο και το θέατρο. Είναι εξαιρετικές τοποθεσίες εκμάθησης για όλους και ενώ ο καιρός στο Κουρασάο είναι σχεδόν πάντα καλός, είναι καλό να έχετε αυτές τις επιλογές για κάθε ενδεχόμενο.

Dolphin Academy

Τα παιδιά σας μπορεί να μην ξεχάσουν ποτέ μια περιπέτεια με τα δελφίνια. Υπάρχει η ευκαιρία να βρεθείτε στο νερό με αυτά τα ευγενικά πλάσματα. Τα παιδιά μπορεί να έχουν επίσης την ευκαιρία να καβαλήσουν τα πτερύγια τους. Υπάρχουν εκπαιδευτές για να επιβλέπουν και να σας διδάξουν τα βασικά της αλληλεπίδρασης με τα δελφίνια. Αυτά τα δελφίνια θα τραγουδήσουν επίσης για εσάς.

Οι ενήλικες και τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν επίσης να έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν δίπλα στα δελφίνια. Υπάρχει διαθέσιμο πρόγραμμα καταδύσεων ανοιχτής θάλασσας. Σας δίνει την ευκαιρία να κολυμπήσετε στους κοραλλιογενείς υφάλους.

Υπάρχουν διαθέσιμα διήμερα και τριήμερα μαθήματα για εκπαίδευση δελφινιών. Καλύπτει όλα τα βασικά για αυτά τα ζώα. Ορισμένα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά, ενώ υπάρχουν και για ενήλικες.

Περίληψη

Θα βρείτε τον καιρό στο Κουρασάο, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες για να απολαύσετε και πολλές είναι σχεδιασμένες για παιδιά. Μπορούν να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία αλληλεπίδρασης με ζώα όπως οι χελώνες και τα δελφίνια. Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.