Νεγκρίλ Τζαμάικα Καιρός

Το Negril είναι μια μεγάλη πόλη που βρίσκεται στο δυτικό άκρο του νησιού της Τζαμάικα. Φημίζεται για τους φυσικούς καταρράκτες και τις όμορφες αμμώδεις παραλίες. Κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες φτάνουν στο Νεγκρίλ και πολλοί ταξιδιώτες θαυμάζουν τη φυσική ομορφιά του. Επειδή το Νεγκρίλ βρίσκεται στο δυτικό άκρο του νησιού, οι παρθένες αμμώδεις παραλίες του εκτείνονται για πολλά μίλια κατά μήκος της ακτογραμμής. Η λέξη Negril έχει την προέλευσή της στα Ισπανικά. Η οριστική σημασία πίσω από το όνομα έχει χαθεί εδώ και καιρό.

Οι ταξιδιώτες στο Νεγκρίλ της Τζαμάικας θα θέλουν αναμφίβολα να μάθουν περισσότερα για το Νεγκρίλ προτού τολμήσουν εκεί. Ο καιρός στο Νεγκρίλ της Τζαμάικα είναι ζεστός για μεγάλο μέρος του έτους με θερμοκρασίες που συχνά φτάνουν από την κορυφή του ογδόντα έως το χαμηλότερο εύρος των ενενήντα βαθμών Φαρενάιτ. Επειδή η θερμοκρασία στο Νεγκρίλ είναι γενικά ζεστή, υπάρχουν πολλές υπαίθριες δραστηριότητες για να συμμετάσχετε στο Νεγκρίλ. Στην πραγματικότητα, πολλές από αυτές τις υπαίθριες δραστηριότητες περιλαμβάνουν νερό λόγω της τοποθεσίας του Negrils και της άμεσης διαθεσιμότητας παραλιών, καταρρακτών και πισινών. Το Negril είναι ιδανικό για κολύμπι, καταδύσεις και τέτοιες δραστηριότητες.

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για έναν αλλοδαπό να φτάσει στο Νεγκρίλ, όταν επισκέπτεται την Τζαμάικα, είναι να επιλέξει μια πτήση άφιξης που προσγειώνεται στο αεροδρόμιο στο Μοντέγκο Μπέι και στη συνέχεια να πάρει ταξί, λεωφορείο ή αυτοκίνητο στο Νεγκρίλ.

Αν και η πρόγνωση του καιρού στο Νεγκρίλ Τζαμάικα είναι γενικά αρκετά καλή για μεγάλο μέρος του έτους, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι από τους μήνες Ιούνιο έως περίπου τον Νοέμβριο (και μερικές φορές τον Δεκέμβριο) υπάρχουν συνήθως έντονες βροχοπτώσεις στο Νεγκρίλ. Ειδικά αυτούς τους μήνες (Ιούνιος έως Νοέμβριος) οι έντονες βροχοπτώσεις συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους που μπορεί να κλιμακωθούν σε τυφώνες. Η ακρόαση της πρόγνωσης του καιρού και η ενημέρωση για τον τοπικό καιρό στην Τζαμάικα είναι υψίστης σημασίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του χρόνου, εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το νησί. Όταν ή εάν υπάρχει τυφώνας στο Νεγκρίλ (ή εν προκειμένω στην Τζαμάικα) περιμένετε να σταματήσει η ζωή στη Τζαμάικα με πολλές επιχειρήσεις και μέρη να κλείνουν. Τα αεροδρόμια πιθανότατα θα είναι επίσης κλειστά και πολλές, αν όχι όλες, πτήσεις θα ακυρωθούν κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα.

Ο καιρός στο Νεγκρίλ Τζαμάικα είναι αρκετά ζεστός για μεγάλο μέρος του χρόνου, γι’ αυτό σχεδιάστε να πάρετε μαζί σας ελαφριά ρούχα. Κάθε χρόνο δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες κάνουν το δρόμο τους προς το Νεγκρίλ και πολλοί θαυμάζουν τη φυσική ομορφιά του. Επειδή το Νεγκρίλ βρίσκεται στη δυτικότερη ακτή του νησιού, οι όμορφες αμμώδεις παραλίες εκτείνονται για πολλά μίλια κατά μήκος της ακτογραμμής. Πριν κατευθυνθείτε προς το Νεγκρίλ, η Τζαμάικα βεβαιωθείτε ότι θα ακολουθήσετε τα δελτία καιρού σχετικά με τον καιρό Νεγκρίλ Τζαμάικα, ώστε να γνωρίζετε τι είδους καιρικές συνθήκες να περιμένετε. Θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη τα εξής: φέρτε την αίσθηση της περιπέτειάς σας και ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε στο Νεγκρίλ.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.