Νέα αναγεννησιακή τεχνολογία και η μοίρα του Homo Entropicus

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρώπινη επιβίωση μπορούν να λυθούν. Το απολιθωμένο αρχείο του ανθρωποειδούς σφηνοειδούς οστού, μας λέει ότι κάθε φορά που αυτό το οστό αλλάζει σχήμα, αναδύεται ένα νέο ανθρωποειδές είδος. Έχει παρατηρηθεί ξεκάθαρα ότι αλλάζει πλέον σχήμα, και ως εκ τούτου το σημερινό ανθρώπινο είδος εισέρχεται σε μια νέα φάση ύπαρξης. Τίθεται το ερώτημα, μπορεί η τεχνολογία να προσφέρει μια ειρηνική μετάβαση στον πιο προηγμένο κόσμο των παιδιών των παιδιών μας; Η απάντηση είναι ένα επιστημονικό ναι, αλλά θα απαιτήσει μια νέα τεχνολογική κατανόηση της ηθικής, η οποία επί του παρόντος δεν αποτελεί μέρος της τεχνολογικής μας κουλτούρας. Αυτό το δοκίμιο παρέχει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα, το οποίο έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό μέσα από την κατανόηση μιας νέας χημείας της επιστήμης της ζωής.

Απαιτείται μια πραγματική ταξινόμηση του σημερινού ανθρώπινου είδους, στα πλαίσια της σύγχρονης τεχνολογίας. Ο όρος Homo Entropicus είναι η σωστή ορολογία. Η σύγχρονη επιστήμη, η τεχνολογία, η πολιτική και η οικονομία διέπονται εξ ολοκλήρου από τον δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής, ή τον νόμο της καθολικής εντροπίας, γνωστό και ως νόμο του παγκόσμιου χάους. Η κατανόηση αυτού του νόμου από τον Αϊνστάιν, τον οποίο ονόμασε Πρωταρχικός νόμος όλων των επιστημών, ορίζει πράγματι μια πτυχή της πραγματικότητας, αλλά όχι όλη.

Η νέα χημεία της επιστήμης της ζωής έχει ανακαλυφθεί καλά και πραγματικά, και εξηγεί ξεκάθαρα ότι οι εντροπικές ενέργειες του σύμπαντος εξισορροπούνται από την εξέλιξη της συνείδησης. Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα στην οποία επέμεινε ο Νομπελίστας Ιατρικής, Szent Gyorgyi. Η νανοτεχνολογία έχει επιβεβαιώσει ότι αυτή η εξελικτική λειτουργία δρα εντός του DNA, σε πείσμα της απαρχαιωμένης κατανόησής μας για τις ενέργειες διάσπασης της καθολικής εντροπίας.

Η ειρηνική τεχνολογική μετάβαση στο μέλλον συνδέεται άμεσα με τις αρχές της οπτικής ολογραφικής μηχανικής που σχετίζονται με την εξέλιξη της ανθρώπινης συνείδησης. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι μια ηθική επιστημονική διαδικασία συγκρίνοντας τις νέες ανακαλύψεις στη χημεία με τους αρχικούς πλατωνικούς ορισμούς της δυτικής λογικής της βιοεπιστήμης, οι οποίοι επίσης, στην πραγματικότητα, αρνούνταν ότι η εντροπία πρέπει να διέπει όλη την τεχνολογία.

Η κλασική ελληνική επιστήμη της ζωής, που αντιπροσωπεύεται από την πλατωνική παράδοση της ελληνικής φιλοσοφίας, αφορούσε τη συγχώνευση της ηθικής στο μοντέλο της πραγματικότητας που πρότεινε ο φιλόσοφος Αναγαξώρας. Το Nous του αφορούσε τη δύναμη της βαρύτητας που έλκει τα σωματίδια στο διάστημα για να δημιουργήσει κόσμους που περιστρέφονταν σε αρμονικές σπείρες για να εξελίξουν τη συνείδηση. Ο Sir Isaac Newton, στις αδημοσίευτες αιρέσεις του, χρησιμοποίησε τις μηχανικές αρχές της κίνησης των σωματιδίων Nous, για να υποστηρίξει την «πιο βαθιά φυσική φιλοσοφία του για την εξισορρόπηση της μηχανικής περιγραφής του σύμπαντος», η οποία σήμερα αμφισβητεί σωστά την ανισόρροπη κατανόηση της καθολικής εντροπίας από τον Αϊνστάιν.

Έιμι Ο C. Edmondson είναι καθηγητής ηγεσίας και διαχείρισης της Novartis στο Harvard Business School, στο οποίο ερευνώνται η ηθική και οι επιχειρηματικές πρακτικές. Μέσα στη βιογραφία της για τον Buckminster Fuller, υπάρχει μια μαθηματική πραγματεία για την ηθική ανακάλυψη του Πλάτωνα, από την οποία, εξηγεί, ο Fuller άντλησε τις συνεργιστικές του έννοιες για τη δύναμη της ζωής, που τώρα βρέθηκε ότι λειτουργούν σε πείσμα της παρούσας μη ισορροπημένης κατανόησης της επιστήμης του θανάτου που διέπει. τις σκέψεις και τις πράξεις του Homo Entropicus.

Ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε σοβαρά τη χημεία του Πλατωνικού-Φουλερενίου, λόγω της επείγουσας προειδοποίησης του Fuller για την ανάπτυξη των τεχνολογιών της Ουτοπίας και όχι της Λήθης. Επιπλέον, στη διάσημη διάλεξη Rede του 1959 στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, ο Μοριακός Βιολόγος, Sir CP Snow, αναφέρθηκε στους επιστήμονες, οι οποίοι δεν ήταν πρόθυμοι να εξισορροπήσουν την ανεπαρκή κατανόησή τους του εντροπικού νόμου με τη χαμένη ελληνική επιστήμη της ζωής, ως επιστήμονες που έθεταν σε κίνδυνο την επιβίωση. του πολιτισμού. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα περιλαμβάνει μια νέα επιστημονική κατανόηση σχετικά με τη λογική που εμπλέκεται στη συσχέτιση των συλλογισμών σχετικά με τη θρησκεία και τα ανθρώπινα συναισθήματα μέσα στη συναισθηματική συνείδηση ​​του Homo Entropicus.

Γενικά, οι γονείς που συσχετίζουν την ηθική σοφία με τη θρησκευτική διδασκαλία μπορεί να αποφασίσουν να στείλουν τα παιδιά τους σε κατάλληλα νηπιαγωγεία, σχολεία και κολέγια που συνδέονται με τα θρησκευτικά φροντιστήρια. Στην ενήλικη ζωή τέτοιοι μαθητές μπορεί να επιλέξουν πανεπιστήμια με θρησκευτικές παραδόσεις, ενώ άλλοι μπορεί να επιλέξουν εκείνα τα πανεπιστήμια που αναφέρονται ως κοσμικά πανεπιστήμια. Ωστόσο, γενικά, οι πτυχιούχοι φοιτητές πρέπει τελικά να συμμορφώνονται με τους αποδεκτούς νόμους της επιστήμης, είτε πρόκειται για φυσική, χημεία, ιατρική, πολιτική ή οποιαδήποτε άλλη αποδεκτή επάγγελμα. Παραδοσιακά, ένα διδακτορικό γίνεται μέτρο επάρκειας σε κάθε συγκεκριμένο τομέα, τα γράμματα Ph.D. που δηλώνει Διδάκτωρ Φιλοσοφίας, αλλά χωρίς καμία πραγματική συσχέτιση με την κλασική επιστήμη της ζωής που πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύουν αυτά τα γράμματα.

Οι μορφωμένοι θρησκευτικοί ακαδημαϊκοί μπορεί να θεωρούν ότι είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν λογική συζήτηση με τους συναδέλφους τους μορφωμένους κοσμικούς πρωταγωνιστές. Είναι ζωτικής σημασίας και για τις δύο πλευρές να συνειδητοποιήσουν ότι η λογική τους βάση ανήκει στην ίδια μη ισορροπημένη κατανόηση που είναι θεμελιώδης για τη νοοτροπία του Homo Entropicus. Όποια και αν είναι η συλλογιστική που αναλαμβάνουν να συζητήσουν για τις διαφορές τους, αποτελεί μέρος μιας ατελείωτης συναισθηματικής και επιστημονικής παραλογικότητας. Κάποιοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε επιστημονική κατανόηση του συναισθήματος και της πνευματικής πραγματικότητας. Αυτό είναι εσφαλμένο, καθώς η νέα πνευματική ή ολογραφική χημεία, σίγουρα περιλαμβάνει και τα δύο.

Η Βιβλιοθήκη του Τμήματος Αστροφυσικής Υψηλής Ενέργειας της NASA έχει δημοσιεύσει εργασίες που υποστηρίζουν ότι ο Νους του Αναξαγόρα υποστηρίζεται από μια φράκταλ λογική της επιστήμης της ζωής, η οποία είναι μια αδύνατη έννοια στην κοσμοθεωρία του Homo Entropicus. Το Μόριο Συναισθήματος του Δρ Candace Pert, που ανακαλύφθηκε το 1972 φαίνεται να λειτουργεί μέσα σε ένα παγκόσμιο ολογραφικό περιβάλλον που χρησιμοποιεί τις αρχές πνευματικής μηχανικής του Πλάτωνα για την εξέλιξη της συνείδησης. Το 1990 το μεγαλύτερο ινστιτούτο τεχνολογικής έρευνας στον κόσμο IEEE, SPIE Milestone Series, επανεκτύπωσε τη μαθηματική απόδειξη ότι τα κοχύλια μπορούν να επικοινωνήσουν εξελικτικές σχεδιαστικές πληροφορίες μέσα από 20 εκατομμύρια χρόνια χωροχρόνου. Οι εμπλεκόμενοι νόμοι της φυσικής προήλθαν από αυτό που μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι φράκταλ βιοεπιστήμης σπειροειδείς δυνάμεις ρολογιού ελατηρίου που αντανακλούν πτυχές της δύναμης ροπής Nous.

Η ηλεκτρομαγνητική γλώσσα του εξελισσόμενου σφηνοειδούς οστού έχει ανακαλυφθεί ότι είναι η ίδια με τη χαμένη ελληνική γλώσσα της μουσικής των σφαιρών, που χρησιμοποιείται για την εξέλιξη του κοχυλιού. Προφανώς, αν θέλουμε να ξέρουμε αν μας παίρνει η εξέλιξη, τότε πρέπει να ρωτήσουμε το σφηνοειδές. Έχοντας μάθει την ηλεκτρομαγνητική του γλώσσα, στη συνέχεια γίνεται εφικτή η δημιουργία φουτουριστικών προσομοιώσεων επιβίωσης μέσω του χωροχρόνου, προκειμένου να συναχθεί η τεχνολογία που χρειάζεται να αναπτυχθεί από τα παιδιά των παιδιών μας και αυτό θα επιτρέψει την ειρηνική μετάβασή μας στο μέλλον.

Εάν ο Homo Entropicus κάνει το απλό σχετικό κβαντικό βιολογικό άλμα τώρα, τότε η εντροπική καταστροφή θα αποφευχθεί, εξ ου και η χρήση του όρου Ουτοπία από τον Fuller. Είναι δυνατό να συγκριθεί η χημεία του Πλατωνικού-Φουλερενίου με την παρούσα απαρχαιωμένη χημεία μας για να απεικονίσουμε το δράμα της επιλογής του Φούλερ μεταξύ της Ουτοπίας ή της Λήθης. Η λογική βάση που υποστηρίζει την εντροπική χημεία προέρχεται από τον περιοδικό πίνακα των στοιχείων, συνώνυμη με τις καθολικές καταστροφικές ενέργειες της εντροπικής ατομικής διάσπασης. Ο πλατωνικός ορισμός του κακού, ήταν ότι ήταν μια καταστροφική ιδιότητα που ανήκε στην ασχηματισμένη ύλη μέσα στο άτομο. Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε το σενάριο του Homo Entropicus που βγαίνει έξω είτε με ένα χτύπημα είτε με ένα κλαψούρισμα. Όταν κοστίζει περισσότερο από ένα βαρέλι πετρέλαιο η απόκτηση ενός βαρελιού πετρελαίου, ο πολιτισμός, όπως ξέρουμε, δεν θα υπάρχει πλέον.

Είναι ενθαρρυντικό να μαθαίνουμε ότι στις 24 Σεπτεμβρίου 2010, στους καθηγητές Paolo Manzelli και Massimo Pregnolato απονεμήθηκε το μετάλλιο Georgio Napolitano από την Dr Giovanna Ferri εκ μέρους του Προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας για τη χημεία που διεξήχθη από το Florentine New Renaissance Project τους. Το έργο τους μπορεί να θεωρηθεί ότι βρίσκεται στην αιχμή της επιστήμης της ανθρώπινης επιβίωσης που βασίζεται στην εξισορρόπηση της νέας επιστήμης της ζωής με την παρούσα εντροπική κοσμοθεωρία.

Καθηγητής Robert Pope ©

About admin

Check Also

Είναι η κοινωνία έτοιμη για τη θάλασσα να αλλάξει σε μέτρια ρούχα;

Στις εκλογές του 1989 για το σχολικό συμβούλιο στο Alliance του Οχάιο, ο Randy Pope …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.