Μια πολιτική ομπρέλας – Πώς θα σας βοηθήσει να πληρώσετε λιγότερα για ανώτερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Αγοράστε μια πολιτική ομπρέλα και μειώστε την κάλυψη ευθύνης για σωματικές βλάβες στο ελάχιστο που ορίζει ο νόμος. Όσο πιο ουσιαστικό είναι το περιουσιακό σας στοιχείο, τόσο περισσότερο ισχύει αυτή η σύσταση στην περίπτωσή σας.

Για ποιο λόγο αγοράζετε κάλυψη ευθύνης για σωματικές βλάβες; Είναι η φροντίδα των επιβατών που εμπλέκονται σε ένα ατύχημα μαζί με τον άλλο οδηγό. Εάν δεν έχετε τέτοια κάλυψη, τα περιουσιακά σας στοιχεία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αποζημίωση των θυμάτων σε ατυχήματα.

Ωστόσο, σας προτρέπουμε να επιλέξετε ένα συμβόλαιο ομπρέλας επειδή ακόμη και η πιο εκτεταμένη κάλυψη αστικής ευθύνης σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου δεν θα ήταν επαρκής εάν ευθύνεστε σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Αυτό σημαίνει ότι τα προσωπικά σας περιουσιακά στοιχεία θα είναι υπεύθυνα εάν η κάλυψη της ευθύνης σας δεν μπορεί να χειριστεί τους λογαριασμούς του αποτελέσματος και τις ζημιές που προκλήθηκαν.

Αλλά αν έχετε μια πολιτική ομπρέλα, είστε σχεδόν σίγουροι ότι μπορεί να χειριστεί την πιο ακραία περίπτωση. Επιπλέον, όχι μόνο εξοικονομείτε ασφάλιση αυτοκινήτου αλλά έχετε και κάλυψη που φροντίζει για κάθε άλλο είδος θέματος ευθύνης που μπορεί να προκύψει στη ζωή σας.

Από άποψη τιμής, λαμβάνετε πολύ μεγαλύτερη κάλυψη ανά δολάριο premium με μια πολιτική ομπρέλα…

Εάν ένας 35χρονος άνδρας που ζει στη Νέα Υόρκη θέλει να αυξήσει τη σωματική του βλάβη στα $100K/300K$ από $25K/$50K, το ποσοστό του θα αυξηθεί κατά $300! Ωστόσο, με μια πολιτική ομπρέλα, θα ξοδέψει λιγότερα από αυτό για να λάβει κάλυψη αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Και αν επιλέξει να αυξήσει το ποσό κάλυψης του συμβολαίου ομπρέλας του σε 2 εκατομμύρια δολάρια, θα πρέπει να πληρώσει μόνο 75 δολάρια επιπλέον. Μετά το όριο των 2 εκατομμυρίων $, θα χρειαστεί μόνο να προσθέσει 50 $ στην τιμή του ανά 1 εκατομμύριο $ επιπλέον ποσό κάλυψης. Εάν θέλετε περισσότερα για λιγότερο, τότε μια πολιτική ομπρέλα θα σας κάνει περισσότερο καλό.

Τώρα, προχωρήστε και μειώστε την κάλυψη της ευθύνης σας στο ελάχιστο. Αλλά βεβαιωθείτε ότι η πολιτική ομπρέλα σας είναι σε ισχύ πριν το κάνετε αυτό.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.