Μια ματιά στην Πολιτική επιστροφής χρημάτων συσκευής SizeGenetics

Υπάρχει αρκετός θόρυβος στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες σχετικά με τη συσκευή SizeGenetics. Αυτή η συσκευή, που έχει ταξινομηθεί ως ιατρική συσκευή τύπου 1 τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χρησιμοποιεί την αρχή της έλξης για να προκαλέσει σταδιακά και μόνιμα αύξηση του μεγέθους και της περιφέρειας στο πέος. Η συσκευή είναι τελευταίας τεχνολογίας και, όπως θα περίμενε κανείς, μάλλον ακριβή. Ως εκ τούτου, οι άντρες που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τη συσκευή αλλά είναι δύσπιστοι και διστάζουν να πληρώσουν σχεδόν τετρακόσια δολάρια θα έκαναν τη χάρη στον εαυτό τους εξοικειώνοντας την πολιτική επιστροφής χρημάτων SizeGenetics.

Η συσκευή SizeGenetics συνοδεύεται από μια φιλελεύθερη πολιτική επιστροφής έξι μηνών. Ωστόσο, η αξίωση επιστροφής χρημάτων δεν είναι τόσο εύκολη όσο η απλή συσκευασία του προϊόντος και η αποστολή του πίσω. Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την επιστροφή χρημάτων, τα άτομα πρέπει να ακολουθήσουν ορισμένες διαδικασίες και πρέπει επίσης να επιβεβαιώσουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει το προϊόν σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στον ιστότοπο SizeGenetics.

Οι χρήστες που επιθυμούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει τη συσκευή για τουλάχιστον εκατόν είκοσι ημέρες (τέσσερις μήνες) και δεν έχουν δει καμία αύξηση στο μέγεθος και την περίμετρο. Επιπλέον, οι χρήστες πρέπει να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική φόρμα, να εκτυπώσουν τη φόρμα και να επιστρέψουν την υπογεγραμμένη φόρμα με τη συσκευή SizeGenetics, την αρχική συσκευασία και τυχόν βοηθητικά στοιχεία που συνοδεύουν τη συσκευή (όπως επιπλέον εξαρτήματα ή θήκες μεταφοράς).

Οι κατασκευαστές της συσκευής SizeGenetics γνωρίζουν ότι ορισμένοι αδίστακτοι χρήστες μπορεί να τείνουν να λένε ψέματα για κέρδη για να λάβουν επιστροφή χρημάτων, αλλά η ελπίδα είναι ότι οι επιπλέον πωλήσεις από εκείνους που δεν είναι σίγουροι για τη συσκευή και θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να αγοράσουν μόνο ως πολιτική επιστροφής χρημάτων θα αντισταθμίσει τις απώλειες από χρήστες που θα χρησιμοποιούσαν την πολιτική με ανήθικους τρόπους.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.