Λήψη του καλύτερου ασφαλιστηρίου συμβολαίου σπιτιού – Καλύπτες ακινήτων

Το καλύτερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σπιτιού για οποιονδήποτε είναι αυτό που όχι μόνο κοστίζει το λιγότερο ποσό, αλλά παρέχει επίσης την καλύτερη κάλυψη όχι μόνο για το ίδιο το σπίτι, αλλά και για τα πράγματα μέσα σε αυτό. Ανάλογα με την περιοχή στην οποία ζείτε, τα στοιχεία θα αποτελέσουν ορισμένες απειλές για το σπίτι σας. Όταν επιλέγουν τις σωστές καλύψεις ακινήτων, πολλοί άνθρωποι κοιτάζουν μόνο την ποσότητα κάλυψης που έχουν. Ξεχνούν να εξετάσουν τις αιτίες κάλυψης ή τους λόγους που προκλήθηκαν ζημιές στο σπίτι σας που θα τιμηθούν.

Για παράδειγμα, πολλά συμβόλαια ασφάλισης κατοικίας δεν καλύπτουν ζημιές στο σπίτι σας που προκαλούνται από ζημιά από νερό. Δεν έχει σημασία αν η ζημιά από το νερό στο σπίτι σας έγινε λόγω πλημμύρας ή λόγω διαρροής τουαλέτας. Η κάλυψη δεν θα είναι έγκυρη και το κόστος αντικατάστασης δαπέδων, ντουλαπιών, προσωπικών αντικειμένων, δομικών βλαβών ή οτιδήποτε άλλο έχει καταστραφεί από το νερό θα είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Για να προστατεύσετε καλύτερα το σπίτι σας, πρέπει να κατανοήσετε τους λόγους κάλυψης ακινήτων. Εάν δεν επαρκούν, τότε θα πρέπει να αγοράσετε πρόσθετη κάλυψη, (επιπλέον του τυπικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου σπιτιού), που θα αναπληρώσει ό,τι λείπει από το τυπικό συμβόλαιό σας.

Καλά παραδείγματα πρόσθετων πολιτικών κάλυψης είναι η ασφάλιση σεισμού και η ασφάλιση πλημμύρας. Ενώ οι περισσότερες τυπικές πολιτικές δεν τις καλύπτουν, οι πρόσθετες πολιτικές θα τις καλύπτουν και μπορούν να αγοραστούν για ένα λογικό χρηματικό ποσό. Ζητήστε τη βοήθεια ενός αδειούχου πράκτορα ασφάλισης σπιτιού για να μάθετε εάν καλύπτεστε επαρκώς ή εάν απαιτούνται πρόσθετα συμβόλαια.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.