Καιρός Μπαρμπάντος

Τα Μπαρμπάντος λέγεται ότι είναι το καλύτερο τουριστικό σημείο σε ολόκληρο τον κόσμο. Όντας το πιο πολυσύχναστο και πολυσύχναστο νησί της Καραϊβικής, τα Μπαρμπάντος συρρέουν πάντα με τους τουρίστες όλο το χρόνο. Λέγεται ότι η γοητευτική ομορφιά και ο υπέροχος καιρός των Μπαρμπάντος διαμορφώνουν τον τόνο της διάθεσής σας. Για χρόνια ο χαλαρωτικός καιρός των Μπαρμπάντος προσελκύει τουρίστες σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την εποχή, είτε είναι καλοκαίρια είτε χειμώνες. Εδώ θα βρείτε ηλιόλουστες θάλασσες γύρω από το ημερολόγιο, που καθορίζει το τροπικό κλίμα. Ο καιρός στα Μπαρμπάντος είναι σχεδόν ζεστός όλο το χρόνο, όπου βρίσκετε υψηλούς 20 βαθμούς Κελσίου τον Φεβρουάριο ενώ χαμηλές 30 τον Ιούνιο.

Ιούνιος έως Νοέμβριος είναι οι μήνες που θα βρείτε τα υγρά Μπαρμπάντος, καθώς αυτές είναι οι πιθανές εποχές των βροχών. Αλλά η βροχή σπάνια διαρκεί για πολύ εδώ και οι Barbadians θα σας ενημερώσουν για τις ακριβείς ημέρες της συννεφιά εδώ. Συνήθως ο καιρός στα Μπαρμπάντος είναι ήπιος και ευχάριστος, αλλά βόρεια του νησιού γενικά ξεφεύγει από την τροπική ζέστη λόγω ήπιων αλλαγών στο υψόμετρο. Τα Μπαρμπάντος έχουν υψηλό ποσοστό υγρασίας, αλλά μαράθηκαν από τη δροσερή αύρα της Καραϊβικής, η οποία είναι πανταχού παρούσα για να παρέχει την απαιτούμενη ανάπαυλα από την καυτή ζέστη.

Παρά το γεγονός ότι αιωρείται από θάλασσες γύρω από τυφώνες, εξακολουθεί να λείπει αυτό το νησί, το οποίο σας παρέχει ήρεμες θάλασσες για να παραμείνετε τριγύρω. Οι τυφώνες συνήθως υψώνονται στις αφρικανικές ακτές και κατευθύνονται προς την Καραϊβική πριν ταλαντευτούν προς τα βόρεια, σχεδόν 100 μίλια από τα Μπαρμπάντος. Η μέρα στα Μπαρμπάντος είναι αρκετά ζεστή, ενώ η νύχτα είναι ελαφρώς πιο δροσερή που δίνει τον ιδανικό τόνο για την αισθησιακή και τέλεια νύχτα. Οι βροχοπτώσεις εδώ είναι πολύ αναζωογονητικές και ακολουθούνται γρήγορα με ηλιόλουστο ουρανό, γεγονός που κάνει συχνή εμφάνιση ουράνιου τόξου. Οι τροπικές βροχές είναι θαυμαστές εδώ, αλλά αποστραγγίζονται γρήγορα στις υπόγειες λίμνες λόγω του πορώδους νησιού.

Εν ολίγοις, μπορούμε να πούμε ότι αν η γοητευτική ομορφιά των Μπαρμπάντος δεν καταφέρει να σας προσελκύσει, τότε ο χαλαρωτικός του καιρός σας κάνει να ερωτευτείτε αυτό το όμορφο νησί. Διαλέξτε λοιπόν την πετσέτα σας, ετοιμάστε το μεσημεριανό σας πικνίκ και κατευθυνθείτε κατευθείαν προς αυτό το όμορφο νησί για τέλειες διακοπές.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.