Η Ερχόμενη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Είναι απλώς μια θεωρία συνωμοσίας, σωστά; Η λαχτάρα για μια ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση μπορεί να εντοπιστεί μέχρι τον Πύργο της Βαβέλ. Εάν πιστεύετε στη Βίβλο όπως εγώ, ξέρετε ότι ο Θεός δεν ήταν χαρούμενος για αυτή τη μικρή συγκέντρωση. Οι μυστικές εταιρείες που έχουν χρησιμοποιηθεί για την προώθηση αυτού του συνεχιζόμενου στόχου μπορούν να εντοπιστούν στη Βαβυλώνα, την Αίγυπτο, τις ελληνικές και Γνωστικές λατρείες, τους Ναΐτες Ιππότες, τους Ροδοσταυρούς, τους Ελευθεροτέκτονες και τους Ιλλουμινάτι.

Το Τάγμα των Illuminati ήταν μια ομάδα που σχηματίστηκε από τους Ελευθεροτέκτονες το 1776 από έναν Ιησουίτη που διδάχτηκε με το όνομα Adam Weishaupt. Στόχος ήταν επίσης η δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης, αλλά η ομάδα καταπνίγηκε από τη βαυαρική κυβέρνηση για δήθεν συνωμοσία για την ανατροπή όλων των βασιλιάδων στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Πάπα! Το Τάγμα μεταφέρθηκε από τον Geoseppe Messini της Ιταλίας και τον Albert Pike από τη Νότια Καρολίνα, ο οποίος ήταν μασόνος 33ου βαθμού. Αυτή η ομάδα θα ωθήσει άλλες, όπως η Ομάδα Bildeberg, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη της Ρώμης, ο ΟΗΕ και πολλά άλλα.

Ο Όμιλος Bildeberg, ο κόμβος αυτών των οργανώσεων, είχε την πρώτη του συνάντηση το 1954. Είναι μια ανεπίσημη, μόνο πρόσκληση, ετήσια συγκέντρωση ανθρώπων με παγκόσμια επιρροή στους τομείς των επιχειρήσεων, των τραπεζών και της πολιτικής. Έχει επίσης εκπροσωπηθεί πρόσφατα από πολλές παγκόσμιες εταιρείες όπως η IBM, η Xerox, η Shell, η Nokia και η Daimler.

Η Τριμερής Επιτροπή ήταν το πνευματικό τέκνο του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, τότε Προέδρου Εξωτερικών Σχέσεων, σε μια συνάντηση της Ομάδας Bildeberg το 1972. Δημιουργήθηκε για να ενισχύσει τη στενότερη συνεργασία μεταξύ Αμερικής, Ευρώπης και Ιαπωνίας. Τα ιδρυτικά μέλη περιελάμβαναν επίσης τους Άλαν Γκρίνσπαν και Πολ Βόλκερ που αργότερα θα γίνουν επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Το 1975 η επιτροπή παρουσίασε το “An Outline for Remaking World Trade and Finance”.

Αν αρχίζει να ακούγεται σαν η ίδια ομάδα ανθρώπων που τρέχουν στις ίδιες ομάδες, έχετε δίκιο. Προσθέστε σε αυτήν την ομάδα την πλειονότητα των σημερινών και προηγούμενων μελών του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης των ΗΠΑ και θα καταλήξετε σε μια αρκετά ισχυρή λίστα ανθρώπων που όλοι πιέζουν για το ίδιο πράγμα. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να ισοπεδώσουν τον παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό χώρο ανταγωνισμού για να εισαγάγουν επιτέλους την πολυαναμενόμενη «νέα παγκόσμια τάξη» τους που βλέπετε τυπωμένη στο πίσω μέρος του δολαρίου σας. Ο George HW Bush δήλωσε σε ένα μήνυμα για την κατάσταση της Ένωσης το 1991: «Αυτό που διακυβεύεται είναι περισσότερες από μία μικρές χώρες· είναι μια μεγάλη ιδέα-μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων…» Το 1991, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ σε μια ομιλία του στο Η Bilderberg Society στο Baden Baden της Γερμανίας δήλωσε: «Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το Time Magazine και άλλες σπουδαίες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές παρευρέθηκαν στις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για σχεδόν σαράντα χρόνια. Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιό μας για τον κόσμο, αν είχαμε υποβληθεί στα φώτα της δημοσιότητας εκείνα τα χρόνια. Όμως, ο κόσμος είναι πλέον πιο εξελιγμένος και έτοιμος να στραφεί προς μια παγκόσμια κυβέρνηση».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ιδρύθηκε με μια συνθήκη που υπογράφηκε στη Ρώμη το 1957. Θα γινόταν ο ακρογωνιαίος λίθος μιας στρατηγικής τριών μπλοκ για την ένωση του κόσμου σε αυτήν την ενιαία πολιτικοοικονομική οντότητα με τη Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου της Βόρειας Αμερικής (NAFTA), ως τη δεύτερη μπλοκ και η APEC, (Οικονομική Συνεργασία Ασίας-Ειρηνικού), που είναι η τρίτη. Βλέπουμε ήδη τη συγχώνευση μεταξύ του μπλοκ της Βόρειας Αμερικής και της ΕΕ, όπως αναφέρει η World Net Daily η οποία ανέφερε ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ εργάζονται σε ένα επταετές σχέδιο για τη συγχώνευση των δύο οικονομιών στην «Διατλαντική Κοινή Αγορά» έως το 2015 Αυτά τα τρία μπλοκ θα είναι ένα πριν το καταλάβετε και το σημάδι αυτού του θηρίου θα είναι εκεί και περιμένει.

Αυτή η μικρή πλοκή πυκνώθηκε πρόσφατα όταν η World Net Daily ανέφερε επίσης ότι μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο συναντήθηκαν κρυφά στη Νέα Υόρκη. Όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου, κλήθηκαν μαζί από τον Μπιλ Γκέιτς και περιλάμβαναν τους Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Τεντ Τέρνερ, Όπρα Γουίνφρεϊ, Γουόρεν Μπάφετ, Τζορτζ Σόρος και Μάικλ Μπλούμπεργκ λίγες εβδομάδες μετά την πρόσφατη συνάντηση της Μπίλντεμπεργκ στην Ελλάδα. Συμφώνησαν σε αυτή τη συνάντηση, για όλους μας, να ανώτατο όριο ο ανθρώπινος πληθυσμός στα 8,3 δισεκατομμύρια άτομα. Αυτή προφανώς θα είναι η χωρητικότητα για τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Αντιμέτωπες με την καθημερινή επίθεση της «παγκόσμιας» τρομοκρατίας, τον «παγκόσμιο» πόλεμο, το «παγκόσμιο» εμπόριο, μια «παγκόσμια» οικονομική κατάρρευση, ακόμη και την «παγκόσμια» κλιματική αλλαγή, οι δυνάμεις που υπάρχουν οδηγούν την ανθρωπότητα σε μια «παγκόσμια» κρίση που Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν όλες τις «παγκόσμιες» απαντήσεις για.

Η Βίβλος δηλώνει ξεκάθαρα ότι κάθε μία από αυτές τις συνθήκες θα υπάρχει ταυτόχρονα στην ιστορία για τις τελευταίες ημέρες αυτής της γήινης εποχής. Θα κορυφωθεί σε μια ενιαία πολιτικοοικονομική παγκόσμια κυβέρνηση που περιγράφεται ως θηρίο που αναδύεται από τη θάλασσα στο εδάφιο Αποκάλυψη 13:1. Προφανώς είναι τόσο κοντά στο κλείσιμο της συμφωνίας που είναι ακόμη και ανοιχτό τώρα, σε σημείο που η World Net Daily είχε πρόσφατα τον τίτλο – Κίσινγκερ: Ο Ομπάμα προετοιμάστηκε για να δημιουργήσει νέα παγκόσμια τάξη. Ωστόσο, είναι απλώς μια θεωρία συνωμοσίας, σωστά;.

About admin

Check Also

Τι είναι η Μονοπολιτισμική Εταιρεία;

Ζείτε σε μια μονοπολιτισμική ή πολυπολιτισμική κοινωνία;. Συχνά δυσκολευόμαστε να ορίσουμε. Τι είναι μια μονοπολιτισμική …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.