Η έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες και πώς μπορεί να βοηθήσει μια δίαιτα καθαρισμού

Οι περιβαλλοντικές τοξίνες είναι παντού γύρω σας. Ο αέρας που αναπνέετε είναι υπερφορτωμένος με ρύπανση από εξατμίσεις αυτοκινήτων, εκπομπές ρύπων από εργοστάσια και διάφορα φυτοφάρμακα. Ωστόσο, η ρύπανση δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο εκτίθεστε σε περιβαλλοντικές τοξίνες. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις τοξίνες και πώς μια δίαιτα καθαρισμού μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψή τους.

Έχουμε εμμονή με το να είμαστε καθαροί. Όχι μόνο θέλουμε να είμαστε καθαροί, θέλουμε επίσης να μυρίζουμε όμορφα. Ως εκ τούτου, τα σαπούνια, τα σαμπουάν, τα αποσμητικά και τα αρώματα χρησιμοποιούνται τακτικά. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι καθαρός, στην πραγματικότητα, είναι πολύ απαραίτητο να αποφύγεις ασθένειες και ασθένειες. Αλλά αν έχετε διαβάσει ποτέ τα συστατικά του σαπουνιού ή του σαμπουάν σας, θα παρατηρήσετε μια ποικιλία διαφορετικών χημικών ουσιών για την παρασκευή τους. Απλά σκεφτείτε ότι βάζετε αυτές τις χημικές ουσίες στο σώμα σας όπου απορροφώνται μέσω του δέρματος. Μόλις απορροφηθούν, αυτές οι τοξίνες μπορεί να συσσωρευτούν στο σώμα σας και τελικά να σας αρρωστήσουν.

Η καλύτερη επιλογή σας για προμήθειες περιποίησης θα ήταν να αναζητήσετε αυτά που παρασκευάζονται από φυσικά βιολογικά συστατικά. Αυτά τα φυσικά είδη περιποίησης μπορεί να μην έχουν τα έντονα αρώματα που έχετε συνηθίσει. Ωστόσο, είναι ένας πολύ πιο ασφαλής τρόπος για να καθαρίσετε το σώμα σας.

Τι γίνεται με τον καθαρισμό του σπιτιού σας; Πιθανότατα χρησιμοποιείτε καθαριστικά τζαμιών, καθαριστικά δαπέδου, σαπούνι πιάτων, απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και πολλά άλλα χημικά προϊόντα για να καθαρίσετε το σπίτι σας και να μυρίζει φρεσκάδα. Για άλλη μια φορά, θέτετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας σε κίνδυνο εκθέτοντάς τους στις περιβαλλοντικές τοξίνες που υπάρχουν σε αυτά τα είδη καθαρισμού.

Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσετε να κάνετε το σπίτι σας τοξικό μέρος για να ζήσετε είναι να αναζητήσετε φυσικούς τρόπους για να καθαρίσετε το σπίτι σας. Για παράδειγμα, αντί να χρησιμοποιείτε καθαριστικό τζαμιών που περιέχει αμμωνία και άλλες χημικές ουσίες, χρησιμοποιήστε απλό ξύδι και νερό. Λειτουργεί εξίσου καλά. Αναζητήστε βιολογικά, φυσικά απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων. Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα για να τρίψετε τους νεροχύτες και τους πάγκους.

Αφού κάνετε το περιβάλλον της ζωής σας χωρίς τοξικά, τότε πρέπει να ξεκινήσετε μια δίαιτα καθαρισμού για να αποτοξινώσετε το σώμα σας. Μια δίαιτα καθαρισμού θα συνίσταται στο να τρώτε μόνο βιολογικά τρόφιμα στην πιο βαριά τους μορφή. Αυτό σημαίνει ότι θα τρώτε ωμά φρούτα και λαχανικά. Θα χρειαστεί να μείνετε μακριά από κρέατα και γαλακτοκομικά κατά τη διάρκεια του καθαρισμού του σώματός σας. Θα πρέπει επίσης να βρείτε ένα εξαιρετικό σύστημα καθαρισμού που θα βοηθήσει το σώμα σας να καθαριστεί, παρέχοντας ταυτόχρονα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά για επισκευή.

Η απαλλαγή από τις περιβαλλοντικές τοξίνες από το σπίτι σας και η απομάκρυνση των συσσωρευμένων τοξινών στο σώμα σας θα κάνει τεράστια διαφορά στον τρόπο που φαίνεστε και αισθάνεστε. Μια δίαιτα καθαρισμού θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της καλής υγείας σας και θα σας επιτρέψει να απολαύσετε ξανά τη ζωή σας.

About admin

Check Also

Ο ρόλος και η σημασία της ΜΠΕ

Η προστασία του περιβάλλοντος και η διαχείριση των πόρων έχει παραδοσιακά δοθεί σημασία σε όλο …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.