Εφαρμογές καιρού για tablet Android

Το Android έχει γίνει ένα δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για τους χρήστες. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να χρησιμοποιούν κινητές συσκευές και tablet με Android OS καθημερινά, ανοίγοντας ένα νέο μέλλον για τους προγραμματιστές εφαρμογών Android. Επί του παρόντος, το Google Play Store διαθέτει χιλιάδες εφαρμογές για λήψη και χρήση από χρήστες Android, τόσο σε κινητά τηλέφωνα όσο και σε tablet.

Μεταξύ των πιο δημοφιλών εφαρμογών, οι εφαρμογές καιρού βρίσκονται συνήθως στη λίστα για την ευελιξία και τη χρησιμότητά τους. Οι εφαρμογές καιρού συχνά συνοδεύονται από διάφορες λειτουργίες, όπως να επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν τον καιρό σε άλλες τοποθεσίες, την τρέχουσα τοποθεσία και τις ζωντανές πληροφορίες καιρού. Ορισμένες εφαρμογές καιρού επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να επιλέξουν τις πηγές για να λαμβάνουν ενημερώσεις, οι οποίες συνήθως προέρχονται από το The Weather Channel.

Σχετικά με τη χρησιμότητα, οι εφαρμογές καιρού συχνά συνοδεύονται από μια επιλογή γραφικών στοιχείων που επιτρέπουν στους χρήστες να τοποθετούν και να προσαρμόζουν αυτά τα γραφικά στοιχεία στην αρχική οθόνη. Αυτή η δυνατότητα καθορίζει συνήθως τη δημοτικότητα της εφαρμογής, καθώς ορισμένοι άνθρωποι επιλέγουν τις εφαρμογές με το καλύτερο widget.

Για tablet που έχουν μεγαλύτερες οθόνες από τα κινητά τηλέφωνα, το widget εμφανίζει όχι μόνο τον καιρό στην τρέχουσα περιοχή, αλλά και προβλέψεις για τον καιρό τις επόμενες ημέρες. Ορισμένα γραφικά στοιχεία εμφανίζουν επίσης την τρέχουσα ώρα σε διάφορες πόλεις μαζί με τον καιρό. Αυτά τα γραφικά στοιχεία είναι αρκετά χρήσιμα ως πρόγνωση καιρού και ως διακοσμητικό στοιχείο για τοποθέτηση στην αρχική οθόνη. Ορισμένα tablet που διαθέτουν λειτουργίες πλοήγησης μπορούν να επωφεληθούν από την “Υπηρεσία τοποθεσίας” για να προσδιορίσουν σωστά την τρέχουσα τοποθεσία χωρίς να εισάγουν μη αυτόματα.

Ως προεπιλογή, αυτές οι εφαρμογές θα συγχρονίζονται αυτόματα με τους διακομιστές για να ανακτήσουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό που θα εμφανίζονται στην αρχική οθόνη. Για εξοικονόμηση μπαταρίας, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία αυτόματης ενημέρωσης ή να απενεργοποιήσουν το Wi-Fi. Μπορείτε να βρείτε και να λάβετε αυτές τις εφαρμογές καιρού από το Google Play Store. Μερικά από αυτά είναι δωρεάν για χρήση, ενώ μερικά με premium χαρακτηριστικά μπορεί να κοστίζουν λίγο. Συνολικά, αξίζουν όλα τα χρήματα που δαπανήθηκαν.

Συνήθως το νέο tablet συνοδεύεται από μια προεγκατεστημένη εφαρμογή πρόγνωσης καιρού. Για να καλέσετε και να το τοποθετήσετε στην αρχική οθόνη, απλώς χρησιμοποιήστε την “Προσθήκη νέου γραφικού στοιχείου” για να καλέσετε το γραφικό στοιχείο και να το τοποθετήσετε στην αρχική οθόνη. Εάν χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς τύπους widget για χρήση, όπως για μεγαλύτερο μέγεθος για εμφάνιση περισσότερων πληροφοριών ή μικρότερο μέγεθος για εμφάνιση μόνο βασικών πληροφοριών.

Συνιστούμε προσωπικά το γραφικό στοιχείο HTC Sense, το οποίο εμφανίζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην αρχική οθόνη, όπως τοποθεσία, ώρα, ημερομηνία, τρέχον καιρό και ορισμένες πληροφορίες συστήματος που μπορείτε να προσαρμόσετε στο μενού της εφαρμογής. Υπάρχουν επίσης και άλλες επιλογές με πιο ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως Υπηρεσίες καιρού και άλλα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη συμβατότητα του tablet πριν κάνετε λήψη αυτών των εφαρμογών.

Αυτά τα γραφικά στοιχεία δεν λειτουργούν μόνο ως πρόγνωση καιρού, αλλά οι χρήστες Android χρησιμοποιούν συχνά γραφικά στοιχεία καιρού ως τρόπο να διακοσμήσουν την αρχική τους οθόνη. Από το γραφικό στοιχείο καιρού, μπορούν να επιλέξουν να εμφανίζουν τις πληροφορίες που χρειάζονται, όπως την τρέχουσα θερμοκρασία, τα σύννεφα και την ώρα. Μπορούν επίσης να προσθέσουν περισσότερες πόλεις για εμφάνιση και να προσαρμόσουν τη γραμματοσειρά του γραφικού στοιχείου από το μενού.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.