Διαθέσιμα πρόσθετα για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Condo

Όταν αγοράζετε ασφάλεια διαμερίσματος, μπορεί να πιστεύετε ότι το διαμέρισμα καλύπτεται από το Κύριο Πολιτικό και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Πολλές κύριες πολιτικές που προτείνονται από την ένωση διαμερισμάτων καλύπτουν μόνο τους κοινόχρηστους χώρους και τη δομή κτιρίου στις οποίες βρίσκεται το διαμέρισμα σας. Δεν καλύπτει τίποτα μέσα στο διαμέρισμα σας.

Η αγορά του δικού σας ιδιωτικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το διαμέρισμα σας είναι αυτό που χρειάζεστε για υλικές ζημιές και ευθύνη. Τότε είσαι πλήρως καλυμμένος; Ελπίζω να κουνάς το κεφάλι σου όχι γιατί δεν είσαι καλυμμένος για πολλά πράγματα ακόμα και σε αυτό το σημείο. Ακολουθεί μια λίστα με τα πρόσθετα που μπορείτε να επιλέξετε μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και τι σας προσφέρουν. Μετά την ανάγνωση, είμαι βέβαιος ότι θα κατανοήσετε καλύτερα τι χρειάζεστε για να καλύψετε πλήρως το διαμέρισμα σας και τον εαυτό σας από νομικές ενέργειες.

Σεισμοί & Πλημμύρες

Με το ιδιωτικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο μπορεί να δείτε μια λίστα με φυσικά γεγονότα και γεγονότα που καλύπτουν το διαμέρισμα σας. Ίσως πιστεύετε ότι αυτή η λίστα είναι αρκετή ή παρατηρείτε ότι λείπουν δύο γεγονότα; Οι πλημμύρες και οι σεισμοί δεν καλύπτονται από ασφάλιση διαμερισμάτων εκτός εάν προσθέσετε κάλυψη για αυτά τα φυσικά γεγονότα. Τα συμβόλαια είναι ξεχωριστές επιλογές που πρέπει να ζητήσετε όταν αγοράζετε ασφάλεια για να καλύπτονται.

Εκτίμηση Απώλειας

Η εκτίμηση της απώλειας γίνεται όταν συμβεί ζημιά στο κτίριο και τα μέλη ενάγονται για οποιονδήποτε λόγο. Η Κύρια Πολιτική μπορεί να καλύψει ένα μέρος της ζημιάς, ωστόσο είναι πιθανό να μην καλύπτει το συνολικό κόστος. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να υπάρξει αξιολόγηση που θα χρεωθεί σε όλους τους ιδιοκτήτες των μονάδων. Αυτή η πρόσθετη επιλογή θα καλύψει το μέρος σας και θα μειώσει την απώλεια που μπορεί να προκύψει από τη νομική ενέργεια.

Υπάρχοντα

Τα αντικείμενα στο σπίτι σας είναι σίγουρα πολύτιμα για εσάς και συχνά ακριβά στην αγορά. Υπάρχουν δύο τύποι επιλογών για να αντικαταστήσετε τα υπάρχοντά σας σε περίπτωση κλοπής ή ζημιάς. Η επιλογή της αξίας σε μετρητά θα σας πληρώσει το κόστος του αντικειμένου με την αφαίρεση της απόσβεσης. Η αξία αντικατάστασης, από την άλλη πλευρά, σας πληρώνει το ποσό που θα κόστιζε για να αγοράσετε ένα νέο αντικείμενο του ίδιου τύπου.

Πλωτήρες

Επιπλέον, υπάρχει η πιθανότητα το ασφαλιστήριο συμβόλαιο να θέτει ένα όριο στο ποσό που μπορεί να πληρωθεί για είδη που είναι πιο ακριβά. Η επιλογή floater πληρώνει τη διαφορά για αντικείμενα που περιλαμβάνουν συλλεκτικά αντικείμενα, κοσμήματα και υπολογιστές. Το κόστος είναι επιπλέον ως πρόσθετο στην πολιτική, αλλά θα άξιζε να λάβετε το συνολικό ποσό του αντικειμένου, ώστε στη συνέχεια να μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο.

Η προσθήκη επιλογών μπορεί να φαίνεται σαν πολλά επιπλέον χρήματα, αλλά μπορεί πραγματικά να σας εξοικονομήσει περισσότερα μακροπρόθεσμα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εκπτώσεις που μπορούν να μειώσουν το ποσοστό για τα ασφάλιστρα κατά την αγορά ασφάλισης διαμερισμάτων. Ρωτώντας τον τοπικό σας ασφαλιστικό πράκτορα σχετικά με αυτά τα πρόσθετα και τις εκπτώσεις μπορεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με αυτά. Οι πράκτορες μπορούν να σας προσφέρουν πολλές προσφορές για να βρείτε το καλύτερο για τις ανάγκες σας.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.