Διάφορες καλύψεις που προσφέρονται από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου

Στις περισσότερες πολιτείες της χώρας, η τήρηση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου σας παρέχει την απαραίτητη προστασία έναντι ζημιών που προκαλούνται σε εσάς και το όχημά σας λόγω ατυχημάτων. Εδώ πληρώνετε τακτικά ασφάλιστρα στον ασφαλιστή αυτοκινήτων και με τη σειρά του ο ασφαλιστής σας αποζημιώνει για κάθε είδους οικονομική ή σωματική απώλεια λόγω τροχαίου ατυχήματος. Πολλές εταιρείες ασφάλισης αυτοκινήτων είναι διαθέσιμες στην αγορά και είναι πολύ εύκολο να λάβετε προσφορές για ασφάλιση αυτοκινήτου. Από τις πολυάριθμες προσφορές ασφάλισης αυτοκινήτων, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας και επιπλέον είναι εντός των προσιτών σας προσιτών. Εν πάση περιπτώσει, εδώ συζητάμε τις διάφορες καλύψεις που προσφέρει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου.

Ευθύνη περιουσιακών ζημιών

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου παρέχει προστασία στις ζημιές που το αυτοκίνητό σας έχει προκαλέσει σε περιουσία ή αυτοκίνητο άλλων. Γενικά, η ιδιοκτησία περιλαμβάνει το αυτοκίνητό τους, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα σπίτι, ένας φράχτης ή οποιαδήποτε άλλη ιδιοκτησία που έχει υποστεί ζημιά σε ένα ατύχημα. Αυτό σας παρέχει επίσης νομική υπεράσπιση σε περίπτωση που άλλο μέρος υποβάλει αγωγή εναντίον σας. Είναι πράγματι μια εξαιρετική ιδέα να αγοράσετε ένα τέτοιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου που καλύπτει την ευθύνη για υλικές ζημιές. Ωστόσο, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του ασφαλιστηρίου, παρέχει περιορισμένη κάλυψη.

Ευθύνη για σωματική βλάβη

Ένα καλό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου καλύπτει την ευθύνη για σωματικές βλάβες. Παρέχει κάλυψη σε σωματικές βλάβες και θάνατο άλλων ανθρώπων για τους οποίους είστε υπεύθυνοι. Αυτό σας παρέχει επίσης νομική υπεράσπιση σε περίπτωση που άλλα άτομα υποβάλουν μήνυση εναντίον σας. Οι αξιώσεις για σωματικές βλάβες μπορεί να περιλαμβάνουν πολλά πράγματα, όπως απώλεια εισοδήματος, ιατρικούς λογαριασμούς ή πόνο και ταλαιπωρία. Εάν το ατύχημα είναι σοβαρό στη φύση, μπορεί να είστε διατεθειμένοι να έχετε αρκετό από αυτό το ασφαλιστήριο για να σας καλύψει κατά της αγωγής, χωρίς να χάσετε τα προσωπικά σας περιουσιακά στοιχεία. Αυτό περιλαμβάνει κάλυψη στους ανθρώπους και όχι στο αυτοκίνητο. Αυτή η κάλυψη είναι υποχρεωτική στις περισσότερες πολιτείες.

Ολοκληρωμένη κάλυψη (εκτός από σύγκρουση)

Καλύπτει διάφορες ζημιές στα αυτοκίνητά σας, όπως εάν κλαπεί, ή εάν έχει καταστραφεί από φωτιά, πλημμύρα ή ζώα. Οι καλύψεις βάσει αυτού περιορίζονται από τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στην πολιτική.

Σωματική βλάβη ανασφάλιστου αυτοκινητιστή

Η ανασφάλιστη σωματική βλάβη αυτοκινητιστή καλύπτει εσάς και τους άλλους επιβάτες για κάθε είδους σωματική βλάβη, ζημιά ή θάνατο, που προκαλείται από άλλο αυτοκίνητο που δεν είναι ασφαλισμένο. Εάν έχετε τραυματιστεί αλλά δεν είστε υπεύθυνοι, αλλά ο άλλος οδηγός είναι υπεύθυνος και ο άλλος οδηγός δεν έχει ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, τότε αυτό το συμβόλαιο καλύπτει τα ιατρικά έξοδα. Τα μέρη που καλύπτονται από αυτό το ασφαλιστήριο περιλαμβάνουν τον αντισυμβαλλόμενο, τους επιβάτες και άλλους οδηγούς που καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Κάλυψη προστασίας προσωπικών τραυματισμών

Καλύπτει τον αντισυμβαλλόμενο, τους συγγενείς του αντισυμβαλλομένου στο ίδιο νοικοκυριό, τους επιβάτες και άλλους εξουσιοδοτημένους οδηγούς. Παρέχει επίσης προστασία στον λήπτη της ασφάλισης και στα μέλη της οικογένειάς του/της, εάν τραυματιστούν ενώ επέβαιναν στο αυτοκίνητο κάποιου άλλου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα σωστό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου, είτε είναι υποχρεωτικό στην πολιτεία σας είτε όχι.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.