Δέκα τίτλοι τραγουδιών που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως σύντομες προγνώσεις καιρού

Για τους μεσοδυτικούς ανθρώπους όπως εγώ, κανένα μέρος του τοπικού δελτίου ειδήσεων δεν είναι τόσο αναμενόμενο όσο η πρόγνωση του καιρού, αλλά συνήθως καταλήγει να είναι και το πιο δυσάρεστο τμήμα. Παρόλο που μας υποδέχονται πάντα με χαμογελαστά πρόσωπα, σπάνια οι μετεωρολόγοι μας προσφέρουν ήπιες θερμοκρασίες με καθαρό ουρανό.

Αντί για τους χαμογελαστούς ειδικούς του καιρού, η πρόγνωση θα ήταν πιο ευχάριστη αν οι ειδησεογραφικοί σταθμοί επέλεγαν μουσική για να αναπαραστήσουν τις καιρικές συνθήκες. Υπάρχει ένα πλήθος τραγουδιών που αντιπροσωπεύουν τους διαφορετικούς τύπους κλίματος, όπως το “Mr. Blue Sky” από την Electric Light Orchestra για τις όμορφες μέρες που είναι τόσο σπάνιες στα Midwest.

Εδώ είναι δέκα άλλα δημοφιλή τραγούδια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αναπαραστήσουν τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Συννεφιά των Simon και Garfunkel

Μαϊντανός, Φασκόμηλο, Δεντρολίβανο και Θυμάρι είναι το άλμπουμ που γέννησε αυτό το χαλαρό κλασικό, το οποίο αφήνει την αίσθηση ότι ο Paul Simon το έγραψε ξαπλωμένος ανάσκελα στη μέση ενός μεγάλου καταπράσινου χωραφιού.

Θυελλώδης από τους Κλασικούς IV

Η όμορφη μελωδία του διαψεύδει το επίθετο που χρησιμεύει ως τίτλος, αναμφίβολα το πιο αναγνωρίσιμο στον κατάλογο της ποπ μπάντας.

Sunny από τον Bobby Hebb

Το 1966 αυτή η επιτυχία ήταν πανταχού παρούσα, και μέσα σε εκείνη την ταραχώδη εποχή, το μήνυμα ευγνωμοσύνης και χαράς της ήταν πιθανότατα πολύ ευπρόσδεκτο.

Cold As Ice από το Foreigner

Ένα από τα πολλά διαμάντια από το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ, αυτό το τέρας επιτυχία περιγράφει ένα κορίτσι, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργήσει για μια πρόγνωση καιρού Ιανουαρίου.

Heat Wave από τη Martha and the Van Dells

Το πάθος είναι η αιτία της αύξησης της θερμοκρασίας σε αυτή τη μελωδία doo-wop, που θα μπορούσε επίσης να είναι το όνομα μιας τάσης στα μέσα Αυγούστου στην ατμόσφαιρα.

Misty του Johnny Mathis

Πιθανότατα, αυτό το ποπ πρότυπο θα χρησιμοποιηθεί για μια πρωινή έκδοση των τοπικών ειδήσεων.

Άνεμος από τον Σύλλογο

Αυτό το χτύπημα μπορεί να αρκεί για ένα δροσερό απόγευμα, αλλά θα μπορούσε επίσης να σας αφήσει με λαχτάρα για ένα διπλό cheeseburger και ένα παχύρρευστο σέικ σοκολάτας.

Rain από τους Beatles

Ο John Lennon έγραψε αυτή την επιτυχία περίπου την εποχή του Περίστροφο, μόνο για να το δείτε να μεταφέρεται στο άλμπουμ συλλογής που ονομάζεται Γεια σου Τζουντ.

Χιόνι από τους Red Hot Chili Peppers

Οι εναλλακτικοί rockers σημείωσαν επιτυχία με αυτό το χειμωνιάτικο κομμάτι από Στάδιο Αρκάδιο.

White Out Conditions από τους Νέους Πορνογράφους

Οι AC Newman και Neko Case μοιράζονται τα φωνητικά σε αυτό το ομώνυμο κομμάτι από το τελευταίο άλμπουμ της indie μπάντας.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.