Γιατί ο λαϊκισμός είναι συχνά, όχι έξυπνη πολιτική;

Πολλοί πολιτικοί φαίνεται να πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος δράσης τους είναι ο λαϊκισμός! Συχνά, καταφεύγουν σε άδειες υποσχέσεις και χρησιμοποιούν ρητορική, φαινομενικά, στην προσπάθειά τους να εκλεγούν! Δυστυχώς, αυτή η προσέγγιση, μπορεί να είναι, πολιτικά, σοφή, αλλά, συχνά, δεν είναι ΕΞΥΠΝΟΣ πολιτική, γιατί δεν λαμβάνει πλήρως υπόψη τις σχετικές και βιώσιμες ανάγκες και προτεραιότητες, ούτε επιφέρει την καλύτερη, βιώσιμη λύση! Η κοινή λογική, πρέπει να μας διδάξει, χρειαζόμαστε καλύτερους δημόσιους λειτουργούς, και εκλεγμένους ηγέτες, που να δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες, τους στόχους, τις προτεραιότητες και τις αντιλήψεις μας, καθώς και του έθνους και να προχωρήσουν ανάλογα! Όταν, η προσπάθειά τους, να προσελκύσουν την υποστήριξη των υποψήφιων ψηφοφόρων, αντί να επιφέρουν -συνάντηση- των μυαλών, για το γενικότερο καλό, οι ψηφοφόροι υποφέρουν, μακροπρόθεσμα! Έχοντας αυτό κατά νου, αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει, εν συντομία, να εξετάσει, να εξετάσει, να αναθεωρήσει και να συζητήσει, χρησιμοποιώντας τη μνημονική προσέγγιση, τι σημαίνει και αντιπροσωπεύει και γιατί έχει σημασία.

1. Βιώσιμος; λύσεις? ισχυρότερη; στρατηγική; Σύστημα: Πολλά ζητήματα, είναι πιο περίπλοκα, από ό,τι κάποιοι αντιλαμβάνονται, και, έτσι, οι καλύτεροι ηγέτες δημιουργούν και βασίζονται σε ένα σύστημα ποιότητας, το οποίο, πιστεύουν, θα μας κάνει πιο δυνατούς, καλύτερους και πιο προετοιμασμένους! Χρειαζόμαστε ποιοτικές, καλά μελετημένες, βιώσιμες λύσεις, βασισμένες σε βιώσιμη στρατηγική και εμπεριστατωμένο σχέδιο δράσης!

2. Κίνητρα; κάνει σημάδι? μετρήσεις: Ενώ, κάποιοι έχουν αναπτύξει, τα προσωπικά τους έντερο, και έχουν χρήσιμα ένστικτα, εκτός εάν/ έως ότου, λάβουν υπόψη και κατανοήσουν τις μετρήσεις, και τα πραγματικά, ακατέργαστα δεδομένα, το κοινό, συχνά, χάνει! Σκεφτείτε διεξοδικά τις ιδέες, τις στρατηγικές και τις ενέργειες που λαμβάνονται και εξετάζονται, και πώς ένα άτομο μπορεί να αφήσει το στίγμα του προς το καλύτερο! Χρειαζόμαστε κινητήριους ηγέτες, που μας φέρνουν μαζί και αναζητούν κοινό έδαφος, και μια ουσιαστική, συνάντηση – των – μυαλών!

3. Στάση; ικανότητα; διατυπώσει; σχέδια δράσης; Ενέργειες: Όταν οι ηγέτες, με συνέπεια, προχωρούν, με μια καλά μελετημένη, θετική, μπορεί – να κάνουν, στάση και ευθυγραμμίζουν αυτό, με μια σχετική ικανότητα και δεξιότητα – σετ, οι δυνατότητες για επιτυχημένη, αποτελεσματική ηγεσία ενισχύονται! Κοιτάξτε προσεκτικά, τις ενέργειες που έγιναν, ή/και, που αποφεύχθηκαν, και την πληρότητα των σχεδίων δράσης τους, κ.λπ.!

4. Σχετικό; ευαίσθητος; υπεύθυνος; ρεαλιστικός: Το κοινό εξυπηρετείται καλύτερα και εκπροσωπείται όταν οι ηγέτες του προχωρούν, με ρεαλιστικό τρόπο, και λαμβάνουν σχετικές ενέργειες, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες, τους στόχους και τις προτεραιότητες! Πρέπει να θεωρήσουμε τους δημόσιους ηγέτες υπεύθυνους για την ποιότητα των πράξεών τους κ.λπ.!

5. Εγκαιρος; δοκιμασμένο στο χρόνο. ειλικρινής / εμπιστοσύνη: Οι δημόσιοι ηγέτες πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους και, για να το κάνουν, μακροπρόθεσμα, πρέπει να είναι, με συνέπεια, ειλικρινείς! Πρέπει να ευθυγραμμιστούν, μαθαίνοντας από το χρόνο – δοκιμασμένο, τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία, αποφεύγοντας κάθε τάση να αναβλητούν και, έτσι, να προχωρήσουν, με καλά μελετημένες, έγκαιρες ενέργειες!

Δεν είναι, καιρός, να απαιτήσουμε, οι δημόσιοι ηγέτες μας, να δημιουργήσουμε ΕΞΥΠΝΟΣ πολιτική? Ξύπνα, Αμερική, και ψάξε, καλύτερα, πριν είναι πολύ αργά!

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.