Βροχή, χιόνι και άλλα προβλήματα καιρού γάμου

Έχετε σχεδιάσει τον τέλειο γάμο… μόνο για να έχει η Μητέρα Φύση να σας πετάξει μια μπάλα καμπύλης. Ο καιρός του γάμου είναι απλώς η τύχη της κλήρωσης, και είτε η εκδήλωσή σας θα γίνει εντός είτε εκτός, υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο κακός καιρός να προκαλέσει προβλήματα στον γάμο σας. Αυτές είναι μερικές προτάσεις για το πώς να χειριστείτε τη βροχή, το χιόνι και άλλα προβλήματα καιρού γάμου.

Τα ζευγάρια που προγραμματίζουν γάμους σε εξωτερικούς χώρους είναι σίγουρα τα πιο ευάλωτα σε προβλήματα που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες. Η βροχή είναι συνήθως ο μεγαλύτερος ένοχος, αν και ο άνεμος, ακόμη και οι τυφώνες μπορούν να παίξουν ρόλο. Το νούμερο ένα πράγμα για το οποίο πρέπει να προγραμματίσετε είναι η βροχή την ημέρα του γάμου σας. Αυτό σημαίνει είτε να νοικιάσετε μια σκηνή με πάτωμα για να παρέχετε καταφύγιο για έναν υπαίθριο γάμο είτε να έχετε μια εφεδρική τοποθεσία στην οποία μπορεί να μεταφερθεί ολόκληρη η εκδήλωση σε περίπτωση βροχής. Λάβετε υπόψη ότι αν πέφτει πραγματικά βροχή, μπορεί επίσης να χρειαστεί να έχετε πλαϊνά στη σκηνή, καθώς και πολλές ομπρέλες γκολφ για να κρατάτε τους καλεσμένους σας στεγνούς καθώς τρέχουν από αυτοκίνητο σε σκηνή. Δεν θα έκανε η γιαγιά σας να φτάσει στη δεξίωση με ένα μουσκεμένο μπλε φόρεμα με τη βροχή να στάζει από τα μαργαριταρένια κοσμήματα του γάμου της!

Πριν δεσμευτείτε σε έναν υπαίθριο χώρο γάμου, ελέγξτε τα πιθανά σχέδια βροχής. Και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας: αν μισείτε την ιδέα να μεταφέρετε τον γάμο σας σε μια αίθουσα χορού το τελευταίο δευτερόλεπτο ή να κρύβετε υπέροχη θέα κάτω από μια σκηνή, ίσως είναι καλύτερα να επιλέξετε μια διαφορετική τοποθεσία. Μερικές νύφες θα αισθάνονται πιο ασφαλείς επιλέγοντας έναν όμορφο εσωτερικό χώρο με βεράντα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν ο καιρός είναι καλός.

Η Wind είναι μια άλλη πιθανή λύση για γάμους σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να προκαλέσει τον όλεθρο με τα πάντα, από το ηχοσύστημα μέχρι τις διακοσμήσεις. Ακόμη και ένας ήπιος άνεμος μπορεί να δυσκολέψει να ακούσετε τη νύφη και τον γαμπρό να ανταλλάσσουν τους όρκους τους, γι’ αυτό σκεφτείτε αυτό όταν εξετάζετε σημεία για την τελετή σας. Μια προστατευμένη περιοχή ανάμεσα σε μερικά δέντρα μπορεί να είναι καλύτερη από ένα ανοιχτό πεδίο ή μια βραχώδη κορυφή. Οι γάμοι με σκηνές μπορεί επίσης να είναι ευάλωτοι στον αέρα. Κάποτε ήξερα μερικούς ανθρώπους που παρακολούθησαν έναν γάμο στον οποίο η σκηνή είχε ξεριζωθεί εντελώς από έναν πολύ δυνατό άνεμο. Οι πλάκες πέταξαν, οι στύλοι της σκηνής συνετρίβη και, δυστυχώς, ορισμένοι καλεσμένοι τραυματίστηκαν. Μιλήστε με την εταιρεία σκηνών σας για την πολιτική της για τον αέρα!

Οι γάμοι σε εσωτερικούς χώρους είναι αρκετά ασφαλείς από τα προβλήματα της βροχής και του ανέμου, αν και οι χειμερινοί γάμοι μπορεί να επηρεαστούν από τις χιονοθύελλες. Είναι λιγότερο ότι θα υπάρξουν προβλήματα μέσα στον χώρο και περισσότερο ότι όλοι, από πωλητές έως καλεσμένους, ακόμη και τη νύφη και τον γαμπρό, μπορεί να δυσκολεύονται να ταξιδέψουν στον χώρο. Εάν η πρόβλεψη είναι χιόνι, φροντίστε να καλέσετε όλους τους προμηθευτές σας (ή ακόμα καλύτερα, αναθέστε αυτήν την εργασία στον διοργανωτή του γάμου ή στη μητέρα σας) και συζητήστε μαζί τους πόσο επιπλέον χρόνο θα πρέπει να αφήσουν να ταξιδέψουν σε κακές καιρικές συνθήκες. Είναι επίσης καλή ιδέα να συγκεντρώσετε όλους όσους γνωρίζετε με τετρακίνητα οχήματα και να τους επιστρατεύσετε για να μεταφέρετε τις αρχές στο γάμο. Θα ήταν κρίμα αν η θεία Σάρα έχανε την τελετή, τελικά, αλλά αν ο ιεροτελεστής δεν τα καταφέρει, δεν θα γίνει καθόλου τελετή!

Τελικά, δεν μπορείτε να ελέγξετε τη φύση. Το καλύτερο που μπορούν να κάνουν μια νύφη και ο γαμπρός είναι να έχουν λογικά σχέδια και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να διατηρήσουν την αίσθηση του χιούμορ αν εμφανιστεί άσχημος καιρός. Να θυμάστε ότι όταν περπατάτε στο διάδρομο με το υπέροχο νυφικό σας και τα νυφικά σας κοσμήματα, όλα τα βλέμματα θα εξακολουθούν να είναι στραμμένα πάνω σας, ανεξάρτητα από το τι προσπαθεί να σας ρίξει η Μητέρα Φύση. Το πιο σημαντικό από όλα, ελάτε να βρέξετε ή να λάμψετε, θα είστε εξίσου παντρεμένοι στο τέλος της ημέρας.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.