Ασφαλιστήριο Εμπορικής Γενικής Αστικής Ευθύνης

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εργάζονται εξαιρετικά σκληρά για να λειτουργήσουν και χρειάζονται προστασία από απροσδόκητα ατυχήματα ή υποχρεώσεις, που διαφορετικά θα μπορούσαν να τους θέσουν εκτός λειτουργίας. Η γενική εμπορική ασφάλιση αστικής ευθύνης, ή CGL, έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τα περιουσιακά στοιχεία και τους πόρους της επιχείρησης προστατευμένα και εξασφαλισμένα σε περίπτωση που προκύψει αξίωση.

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια Εμπορικής Γενικής Ευθύνης (CGL) αποτελούν πολύ σημαντική προστασία για τους αντισυμβαλλομένους, παρέχοντας σε γενικές γραμμές κάλυψη άμυνας και αποζημίωσης έναντι αξιώσεων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Τα συμβόλαια CGL συνήθως γράφονται σε τυπικά έντυπα ασφαλιστηρίων συμβολαίων που έχουν αναπτυχθεί από οργανισμούς του ασφαλιστικού κλάδου σε εθνικό επίπεδο.

Σημασία της Ασφάλισης Εμπορικής Ευθύνης

Η λειτουργία μιας επιχείρησης σε μια αντιδικία όπως έχουμε, αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες μιας πιθανής αξίωσης ή αγωγής. Είναι σημαντικό για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να γνωρίζουν ότι έχουν προστασία, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Η πολιτική CGL αναλαμβάνει την ευθύνη κάλυψης του κόστους τραυματισμού για εσάς και τους υπαλλήλους σας, καθώς και την κάλυψη του κόστους νομικής άμυνας και του διακανονισμού σας.

Τα πιο συνηθισμένα στοιχεία κάλυψης παρατίθενται παρακάτω:

Αγωγές

Διερευνήσεις

Οικισμοί

Ζημιές από τραυματισμό

Τιμωρητικές ζημιές

Μη χρηματικές αποζημιώσεις

Αποζημιώσεις αποζημιώσεων

Απώλειες από ενοικίαση ακινήτων

Αξιώσεις κατά παραπλανητικής διαφήμισης

Αξιώσεις κατά παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων

Αν αναρωτιέστε πώς θα καθορίσετε τις ανάγκες κάλυψης, εξαρτάται από τη φύση της επιχείρησής σας, την τοποθεσία της και τον κίνδυνο που αντιλαμβάνεται η επιχείρηση. Για παράδειγμα, χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη εάν είστε εργολάβος κτιρίων σε αντίθεση με τον σύμβουλο ή έναν σχεδιαστή ιστοσελίδων. Αυτό συμβαίνει επειδή και οι δύο επιχειρήσεις έχουν διαφορετική φύση και επίπεδο αντιληπτών κινδύνων.

Τα οφέλη μιας Πολιτικής CGL

Οι ασφαλιστικές εταιρείες κατανοούν για εσάς και την εταιρεία σας. Βλέπουν σε βάθος τις λεπτομέρειες της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβανομένων του ποιοτικού ελέγχου, των προτύπων ασφάλειας και της διαχείρισης κινδύνου.

Η κάλυψη σωματικών βλαβών βοηθά στην προστασία εσάς ή του τραυματία εάν προκληθεί από τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας.

Η κάλυψη προσωπικών τραυματισμών βοηθά στην ασφάλειά σας από συκοφαντία, συκοφαντία, ψευδή σύλληψη και παράνομη είσοδο.

Η αποζημίωση για τραυματισμό από διαφημίσεις καλύπτει τη νομική σας ευθύνη για ένα ευρύ φάσμα αδικημάτων που οφείλονται στη διαφήμιση των υπηρεσιών και των αγαθών της επιχείρησής σας.

Η σημασία ή οι απαιτήσεις μιας πολιτικής CGL για έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης δεν μπορούν να τονιστούν αρκετά. Χωρίς καμία ή επαρκή προστασία, ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί να αντιμετωπίσει μια καταστροφική αξίωση ανά πάσα στιγμή, και αυτό το επίπεδο αβεβαιότητας θα καταστήσει σχεδόν αδύνατη τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Με τη σημασία της προστασίας επαρκώς κατανοητή, η διασφάλιση επαρκούς επιπέδου κάλυψης είναι το δευτερεύον μέλημα. Με τη βοήθεια ενός ειδικευμένου αντιπροσώπου/μεσίτη, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να έχουν την κάλυψη και την ηρεμία να επικεντρωθούν στη λειτουργία.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.