Ανασκόπηση και ανάλυση αριθμών GreenTech Environmental PCO Air Purifiers

Η GreenTech Environmental είναι μια εταιρεία με έδρα το Jonesborough, TN. Η GreenTech προσφέρει 3 δικούς της καθαριστές αέρα, καθώς και μοντέλα μεταφοράς από πολλές άλλες εταιρείες. Τα καθαριστικά αέρα GreenTech χρησιμοποιούν όζον, ιονισμό και φωτοκαταλυτική οξείδωση (PCO) για τον καθαρισμό του αέρα. Καλύπτουν από 50 έως 3000 τετραγωνικά πόδια. Κοστίζουν μεταξύ 10 σεντς και 1,69 $ ανά τετραγωνικό πόδι αέρα που καθαρίζεται ετησίως. Κοστίζουν μεταξύ 844,33 $ και 3133,65 $ για χρήση για 10 χρόνια.

Η GreenTech Environmental έχει πλέον εμπλακεί σε δικαστική αγωγή από την Aerus Holdings LLC για εικαζόμενη παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ορισμένων από τους καθαριστές αέρα Vollara. Δεν είναι σαφές πώς θα επιλυθεί αυτή η αγωγή. Δεν είναι επίσης σαφές τι θα συμβεί με τα προϊόντα GreenTech ως αποτέλεσμα αυτής της αγωγής.

Αυτοί οι καθαριστές αέρα είναι εξαιρετικά συστήματα ενεργής τεχνολογίας που ανταγωνίζονται τα περισσότερα από τα κορυφαία καθαριστικά αέρα του κλάδου. Ο κορυφαίος καθαριστής είναι ο GreenTech GT3000, ο οποίος καλύπτει 3000 τετραγωνικά πόδια και αντιμετωπίζει τη ρύπανση από σωματίδια, οσμές, αέρια και βακτήρια. Κοστίζει 10 σεντς ανά τετραγωνικό πόδι και έχει αξία MSRP 799,00 $. Η τεχνολογία PCO σε αυτόν τον καθαριστή είναι ανώτερη από τη συντριπτική πλειοψηφία των καθαριστικών αέρα PCO επειδή έχει μεγάλη επιφάνεια για να αυξήσει την καταλυτική αντίδραση.

Αυτοί οι καθαριστές υποστηρίζονται με εγγύηση ενός έτους. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα για άλλα συστήματα κορυφαίας βαθμίδας που προσφέρουν την ίδια αξία κόστους προς όφελος, αλλά έχουν καλύτερες εγγυήσεις. Αυτά τα συστήματα παρέχουν μεγάλη αξία σε άτομα που έχουν σοβαρά προβλήματα οσμής προς επίλυση. Έχει επίσης βρεθεί ότι είναι πολύ ωφέλιμα για άτομα που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες.

Αν και υπάρχουν πιθανώς καλύτεροι καθαριστές αέρα στην αγορά, η διαφορά κόστους-οφέλους σε αυτά τα συστήματα είναι μόνο οριακά καλύτερη. Εάν συμβιβαστείτε με ένα από αυτά τα συστήματα, είναι πολύ καλό. Το πρωταρχικό μέλημα είναι πώς θα επιλυθεί η αγωγή και εάν θα έχετε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση αυτών των συστημάτων μακροπρόθεσμα. Εξαιτίας αυτών των ζητημάτων, σας προτείνουμε να διερευνήσετε όλες τις επιλογές σας πριν λάβετε μια απόφαση.

About admin

Check Also

Ο ρόλος και η σημασία της ΜΠΕ

Η προστασία του περιβάλλοντος και η διαχείριση των πόρων έχει παραδοσιακά δοθεί σημασία σε όλο …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.