Ανανέωση Ασφαλιστηρίων Αυτοκινήτων – Πρέπει και Δεν πρέπει

Η ύπαρξη επαρκούς ασφαλιστικής κάλυψης αυτοκινήτου για το όχημά σας έχει καταστεί εξαιρετικά επιτακτική κατά την οδήγηση σε σημερινούς δρόμους επιρρεπείς σε ατυχήματα, με μεγάλη κυκλοφορία και αντιμετωπίζοντας αβέβαιες συνθήκες σχεδόν καθημερινά. Η ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου απαλλάσσει το μυαλό σας από την οικονομική ένταση τουλάχιστον, απομακρύνει το μυαλό σας από τη συνεχή ανησυχία για τα έξοδα που μπορεί να προκύψουν από τυχόν ακούσια ζημιά. Επομένως, πρέπει να γνωρίζει κανείς συνειδητά τον όρο ασφάλισης αυτοκινήτου σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή, μήπως λήξει και βρεθείτε απροσδόκητος σε μια αδικαιολόγητη κατάσταση, μόνο για να μάθετε ότι η ασφάλιση αυτοκινήτου σας πρέπει να ανανεωθεί.

Αν και η υποχρεωτική ανανέωση της ασφάλισης αυτοκινήτου κάθε χρόνο μπορεί να φαίνεται σαν μια μονότονη και μάλλον κουραστική διαδικασία, αλλά είναι κρίσιμο να γίνει έγκαιρα με τον κατάλληλο τρόπο. Επιπλέον, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ορισμένες πτυχές κατά την ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του αυτοκινήτου σας. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει και που δεν πρέπει να σας βοηθήσουν να κάνετε την ανανέωση της ασφάλισης του αυτοκινήτου σας με ενημερωμένο τρόπο. Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά σε μερικά από αυτά τα σημεία και θα σας βοηθήσουμε να εξομαλύνουμε τη διαδικασία και επίσης να σας βοηθήσουμε να αγοράσετε σχετικά φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, στην καλύτερη τιμή με τις καλύτερες υπηρεσίες.

Do’s – Κάντε το σωστά

1. Σύγκριση μεταξύ πολιτικών– Το πρώτο και κύριο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου είναι το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία ασφαλιστικών καλύψεων στην αγορά για να διαλέξετε χωρίς απολύτως κανέναν εξαναγκασμό να συνεχίσετε με το ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε ορισμένες ανεπάρκειες στο ενδιάμεσο ενός έτους του συμβολαίου ή μπορεί να θέλετε να αναβαθμίσετε το συμβόλαιό σας σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις, τότε έχετε πάντα την επιλογή να μεταβείτε σε νέο. Πριν από αυτό, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις ποικίλες πολιτικές που διατίθενται στην αγορά και να κάνετε μια ενδελεχή συγκριτική ανάλυση.

2. Ακριβείς λεπτομέρειες στη φόρμα– Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας για ανανέωση ασφάλισης αυτοκινήτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να συμπληρώσετε ανακριβή στοιχεία για το αυτοκίνητό σας και εξ όσων γνωρίζετε, ώστε να λάβετε ένα κατάλληλο συμβόλαιο από την εταιρεία. Επομένως, συνιστάται να συμπληρώσετε τη φόρμα χαλαρά και μόνοι σας, καθώς γνωρίζετε τις απαιτήσεις σας καλύτερα από οποιονδήποτε αντιπρόσωπο της εταιρείας.

3. Αρχείο Πολιτικής- Αφού ανανεώσετε την πολιτική, φροντίστε να συμπληρώσετε ένα αντίγραφο σε ένα αρχείο και να το φυλάξετε για εγγραφή ή εάν είναι προεπιλεγμένο αντίγραφο, τότε αποθηκεύστε το μαζί σας σε σκληρό δίσκο για να μην το χάσετε. Είναι σημαντικό να διατηρείτε ένα σωστό αρχείο, καθώς παρέχει όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται ανά πάσα στιγμή και δεν αφήνει περιθώρια σύγχυσης όσον αφορά τη χρήση του μπόνους μη απαίτησης (NCB) ή οποιασδήποτε άλλης μελλοντικής αξίωσης.

4. Προσθήκη στα εξώφυλλα- Πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε πολιτική, είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε υπόψη όλα τα εξώφυλλα πρόσθετων και να τα διαβάσετε εκτενώς, ώστε να επιλέξετε με σύνεση αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες σας αντί να πηγαίνετε στα τυφλά για τα πάντα και να καταλήξετε να πληρώνετε ένα τεράστιο ποσό άσκοπα .

5. Πιστοποιητικό Εγγραφής (RC)- Κατά την ανανέωση του συμβολαίου σας, βεβαιωθείτε επίσης ότι το RC σας ενημερώνεται με την τρέχουσα διεύθυνση, το όνομα και άλλα στοιχεία σας. Επίσης, φροντίστε να είναι ακριβείς οι προδιαγραφές του οχήματος και οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στο RC να είναι σε συγχρονισμό με τις λεπτομέρειες της πολιτικής.

Don’ts – Να μην μπλέξουμε

1. Δεν υπάρχουν κενές στήλες στη φόρμα– Βεβαιωθείτε ότι θα καταλήξετε να μην αφήνετε στήλες στη φόρμα κενές ή αναπάντητες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ανανέωση της πολιτικής σας. Αντίθετα, κάποιος πρέπει να παρέχει όλες τις πιθανές πληροφορίες, απλώς για να βεβαιωθεί ότι θα λάβει τη σωστή βοήθεια από την ασφαλιστική εταιρεία.

2. Μην χάσετε το χρονοδιάγραμμα για ανανέωση- Λάβετε υπόψη ότι η λήξη του προγράμματος ασφάλισης αυτοκινήτου είναι κρίσιμη όχι μόνο από την προοπτική τυχόν ζημιών που θα προκύψουν στο μεσοδιάστημα όταν αποκαλυφθείτε, αλλά και για την εξοικονόμηση πόρων από τις χρεώσεις καθυστερημένης ανανέωσης, εάν υπάρχουν, από την εταιρεία. Επιπλέον, δίνει ένα χρόνο να σκεφτείς και μετά να δράσεις αντί να βιάζεσαι να ασφαλιστείς με το πρώτο σχέδιο που θα σου έρθει.

3. Χωρίς λανθασμένες δηλώσεις– Ποτέ δεν πρέπει να κάνετε καμία εσφαλμένη δήλωση ή να κάνετε λάθος εκτίμηση στο ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτου, σκόπιμα, καθώς αυτό μπορεί να καταλήξει σε λάθος εξώφυλλο. Πείτε τους ακριβώς ποιες είναι οι απαιτήσεις σας, ποια είναι η εκτίμηση της κατάστασης και της αξίας του αυτοκινήτου και οι μελλοντικές σας αξιώσεις θα παραμείνουν αδιάκοπες.

4. Για να μην ξεχνάμε τη μεταφορά του ονόματος- Σε περίπτωση απόκτησης μεταχειρισμένου οχήματος, φροντίστε να μεταβιβαστεί το συμβόλαιο στο όνομά σας και να μην το ανανεώσετε στο όνομα του ίδιου του προηγούμενου ιδιοκτήτη τυχαία.

About admin

Check Also

Μαφιόζοι στην Αμερική – Caspar Holstein – The Harlem Policy King

Θεωρήθηκε ιδιοφυΐα. ένας συμπονετικός άνθρωπος που έδινε δωρεάν στους φτωχούς. Αλλά ο Caspar Holstein έκανε …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.