Αναμνηστικό φυσητό γυαλί – Εξέλιξη γενεών ή περιβαλλοντική κληρονομιά;

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι ο αμερικανικός πληθυσμός γερνάει. Ο αντίκτυπος της γενιάς Baby Boomer, όπως αποκαλείται (περιγράφεται χαλαρά ως η μεταπολεμική γενιά που γεννήθηκε μεταξύ 1945 και 1965), είναι ένα τεράστιο δημογραφικό που σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις θα μπορούσε να είναι έως και 80 εκατομμύρια άνθρωποι μόνο στις ΗΠΑ. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η «γενιά» έχει κάνει μερικές από τις πιο σημαντικές συνεισφορές στη χώρα μας, τον πολιτισμό μας και, αμφισβητήσιμα, ο κόσμος μας, το ανθρώπινο είδος έχει δει ποτέ. Αυτού του είδους η επιρροή συμβάλλει σε κάθε γωνιά της ζωής μας από τη μουσική, την τέχνη, την τεχνολογία και την κυβέρνηση…ο κατάλογος είναι σχεδόν ατελείωτος. Καθώς η γενιά των boomers ενηλικιώνεται, όλο και περισσότερο, η τελική συνεισφορά τους μπορεί να αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο πεθαίνουμε.

Αν ρωτηθεί εάν υπάρχει ένα μοναδικό ζήτημα που έχει έρθει στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια της εποχής των boomers είναι το περιβάλλον. Οι σύγχρονες επιλογές σχετικά με την ανθρώπινη αλληλεπίδραση με τον κόσμο μας και τον αντίκτυπο που έχουμε κάνει και θα κάνουμε μπορούν να πιστωθούν σε μεγάλο βαθμό στη συνεισφορά αυτής της γενιάς. Οι αυξανόμενες ανησυχίες που συνδέονται με τον αντίκτυπό μας στο περιβάλλον εκτείνεται πέρα ​​από τη ζωή. συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο ο θάνατός μας επηρεάζει το περιβάλλον.

Με τη γη στην τιμή και τα ερωτήματα σχετικά με τις επιπτώσεις στο περιβάλλον από την ταρίχευση χημικών και επεξεργασμένων υλικών σε κασετίνες, η παραδοσιακή ταφή έχει ένα αμφίβολο μέλλον. Εξαιτίας αυτών των θεοφανειών, οι μωροί που εκρήγνυνται επιλέγουν την αποτέφρωση με ολοένα αυξανόμενο ρυθμό. Η National Funeral Association αναφέρει ότι σχεδόν το 35% επιλέγει ήδη την αποτέφρωση σε εθνικό επίπεδο, με δυτικές πολιτείες όπως το Όρεγκον, η Καλιφόρνια, η Ουάσιγκτον και η Χαβάη να επιλέγουν την αποτέφρωση σε ποσοστό που πλησιάζει το 65%.

Με την αύξηση των οικογενειών που επιλέγουν την αποτέφρωση, οι επιλογές για τον τρόπο διατήρησης των υπολειμμάτων τέφρας έχουν διευρυνθεί εκθετικά. Η αντικατάσταση της έννοιας της οικογενειακής πλοκής που σχετίζεται με την παραδοσιακή ταφή δεν είναι εύκολη, αλλά τα μέσα Artists in Blown Glass προσφέρουν στις οικογένειες μια σειρά μεθόδων τόσο για οικογενειακά όσο και για προσωπικά μνημόσυνα. Οι δοχεία τέχνης Memorial Glass Art γίνονται μια κοινή επιλογή προσφέροντας χρώμα και σχήματα που δεν προσφέρουν οι παραδοσιακές δοχεία.

Η ευρεία προσαρμογή επιτρέπει στην οικογένεια να συμπεριλάβει προσωπικά αντικείμενα ή χαρακτηριστικά στο γυάλινο δοχείο, αντιπροσωπεύοντας καλύτερα το αγαπημένο της πρόσωπο.

Οι Baby Boomers ως γενιά έχουν εμβληματικές εποχές και γεγονότα για να ανατρέξουν, που άλλαξαν την ιστορία και, χωρίς αμφιβολία, θα ενσωματωθούν στα μνημόσυνα τους: Woodstock; το καλοκαίρι της αγάπης? το σημάδι της ειρήνης? το αντιπολεμικό κίνημα. Οι συνεισφορές της ποπ κουλτούρας από τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού προσφέρουν εικόνες διάσημων ηθοποιών και ηθοποιών. κωμικοί? εικονίδια τέχνης? πολιτιστικές γεωγραφικές εικόνες, όπως ορόσημα και αγαπημένα μέρη. Ίσως ακόμη πιο συχνά συνδέεται με τη γενιά του boomer είναι η μουσική και οι μουσικοί που προήλθαν από την περίοδο: The Beatles? Ο που; Κυλιόμενες πέτρες; Έλβις… Όλα προσφέρουν άφθονη ευκαιρία να εξατομικεύσετε ένα μνημείο «Boomer» με τρόπο που καμία προηγούμενη γενιά δεν θα μπορούσε να έχει.

Το Memorial Jewelry προσθέτει μια προσωπική πινελιά στην ανάμνηση, επιτρέποντας μια μικρή ποσότητα αποτεφρωμένων λειψάνων να συμπεριληφθεί και να κρατηθεί κοντά σε ένα φυλαχτό, μενταγιόν ή ένα σφραγισμένο μικρό σκάφος. Είτε είναι κρεμασμένο σε κολιέ, δαχτυλίδι ή βραχιόλι, το αγαπημένο πρόσωπο κρατιέται πάντα κοντά και παραμένει πηγή δύναμης για την οικογένεια και ένα μοναδικό αναμνηστικό. Οι ίδιες ευκαιρίες εξατομίκευσης υπάρχουν στα μνημεία κοσμημάτων όπως και στα μνημεία Urn, σε μικρότερη κλίμακα.

Η συγχώνευση μιας ανησυχίας για το περιβάλλον με τον ατομικισμό και την καλλιτεχνική έκφραση που συναντάμε στο Memorial Glass Art είναι σχεδόν ανάλογη με τη γενιά Baby Boomer. Σε μια ενδιαφέρουσα ανατροπή, πολλοί σε αυτή τη γενιά θα μεταφέρουν τα πολύχρωμα πνεύματά τους στο πάντα μετά σε δοχεία που δημιουργήθηκαν στην «εικόνα» της γενιάς τους.

About admin

Check Also

Ο ρόλος και η σημασία της ΜΠΕ

Η προστασία του περιβάλλοντος και η διαχείριση των πόρων έχει παραδοσιακά δοθεί σημασία σε όλο …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.