Αγοράστε φτηνές πληροφορίες ασφάλισης αυτοκινήτου: Πώς να βρείτε ένα προσιτό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου στο Διαδίκτυο

Είτε ελπίζετε να αγοράσετε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για πρώτη φορά είτε θέλετε να αποκτήσετε ένα νέο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, πρέπει να ψωνίσετε στο διαδίκτυο και να κάνετε κάποια σύγκριση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη προσφορά. Θα χρειαστείτε κάποιο είδος κάλυψης, ανεξάρτητα από το πού ζείτε. Ο δανειστής αυτοκινήτων σας και οι νόμοι της πολιτείας θα σας απαιτήσουν να έχετε τουλάχιστον τη βασική κάλυψη.

Για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε την πιο προσιτή ασφάλεια αυτοκινήτου, ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

• Ακόμα κι αν έχετε ήδη μια πολιτική, πρέπει να την αναθεωρείτε τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το ποσοστό, μερικούς από τους οποίους μπορεί να μην έχετε καν συνειδητοποιήσει. Εάν υπάρχει κάτι στη ζωή σας που έχει αλλάξει πρόσφατα, υπάρχει πιθανότητα να επηρεαστεί η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαζύγιο, μετακόμιση, γάμο, αγορά νέου σπιτιού, προσθήκη/αφαίρεση οδηγού, αγορά νέου αυτοκινήτου, αλλαγή στο πιστωτικό αποτέλεσμα κ.λπ.

• Ξεκινήστε να ψάχνετε στο διαδίκτυο για να δοκιμάσετε να λάβετε προσφορές από πολλές εταιρείες ταυτόχρονα. Μάθετε ποιες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις στην πολιτεία σας και εξετάστε το ενδεχόμενο να λάβετε περισσότερη κάλυψη εάν πιστεύετε ότι μπορεί να τη χρειαστείτε. Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποσό που χρειάζεστε, επικοινωνήστε με το DMV ή το Τμήμα Ασφαλίσεων.

• Μην αγοράζετε περιττή κάλυψη. Εάν έχετε ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν αξίζει πολλά, πιθανότατα δεν αξίζει μια ολοκληρωμένη κάλυψη. Καταργήστε οποιαδήποτε κάλυψη όταν η πραγματική αξία μετρητών που θα λάβατε για το παλιό σας αυτοκίνητο δεν δικαιολογεί το κόστος ασφάλισης. Εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα να έχετε ασφάλεια που θα καλύπτει τους ιατρικούς λογαριασμούς (του άλλου και τους δικούς σας) σε περίπτωση που εμπλακείτε σε ένα κακό ατύχημα.

Ένα καθαρό αρχείο οδήγησης σάς βοηθά να αγοράσετε φθηνή ασφάλιση αυτοκινήτου

• Να ξέρετε ότι το ιστορικό οδήγησης σας θα παίξει τεράστιο ρόλο στο πόσα χρήματα θα πρέπει να πληρώσετε για την ασφάλιση. Εάν έχετε αρνητικούς βαθμούς στο αρχείο σας, θα πληρώσετε περισσότερα. Το πιστωτικό αποτέλεσμά σας μπορεί επίσης να επηρεάσει τις τιμές που λαμβάνετε όταν αναζητάτε τιμές.

• Αναζητήστε εκπτώσεις όπου και όποτε μπορείτε να τις αποκτήσετε. Για παράδειγμα, είναι συνήθως πιο εύκολο να αγοράσετε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου εάν έχετε ήδη σπίτι, περιουσία ή κάποιο άλλο είδος ασφάλισης σε μια συγκεκριμένη εταιρεία. Οι ασφαλιστές θα δίνουν τεράστιες εκπτώσεις σε άτομα που έχουν πολλαπλά συμβόλαια μαζί τους. Εάν είστε φοιτητής, υπάρχουν φοιτητικές εκπτώσεις για τις οποίες είναι πιθανό να δικαιούστε. Ψάξτε επίσης για κουπόνια και κωδικούς προσφοράς.

Ξεκινήστε να κάνετε αγορές σύγκρισης τώρα. Απλώς εισάγετε μερικές πληροφορίες για τον εαυτό σας και το όχημά σας και θα μάθετε για τις επιλογές σας αγοράστε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου. Το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτηση είναι η ασφάλεια. Ο ιστότοπος προσφέρει πολύ χρήσιμους πόρους και διευκολύνει την υποβολή αξιώσεων. Μπορεί ακόμη και να πληροίτε τις προϋποθέσεις για εκπτώσεις ασφάλισης στην ασφάλιση αυτοκινήτου.

About admin

Check Also

Μαφιόζοι στην Αμερική – Caspar Holstein – The Harlem Policy King

Θεωρήθηκε ιδιοφυΐα. ένας συμπονετικός άνθρωπος που έδινε δωρεάν στους φτωχούς. Αλλά ο Caspar Holstein έκανε …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.