Αγοράστε ασφάλιση σπιτιού: Μια επισκόπηση των πολιτικών HO3 και των διαδικτυακών ασφαλιστικών παρόχων

Υπάρχουν τόσοι πολλοί πάροχοι ασφάλισης κατοικίας/περιουσίας αυτές τις μέρες που μπορεί να φανεί λίγο μπερδεμένο ακόμη και για εκείνους που είναι πιο γνώστες του κλάδου. Είτε αυτή είναι η πρώτη φορά που προσπαθείτε να αγοράσετε ασφάλιση κατοικίας είτε το έχετε κάνει στο παρελθόν και θέλετε να αναζητήσετε ένα καλύτερο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θέλετε να ψωνίσετε μόνοι σας για προσφορές ή να έχετε έναν μεσίτη να να σε βοηθήσω.

Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβετε ακριβώς τι είδους πολιτική για τον ιδιοκτήτη σπιτιού χρειάζεστε και τι είδους κάλυψη(ες) χρειάζεστε. Μερικά από τα πράγματα που συνήθως είναι τυπικά στα ασφαλιστήρια συμβόλαια (“Πολιτική ιδιοκτητών σπιτιού HO3”) περιλαμβάνουν κάλυψη κατοικιών, κάλυψη άλλων κατασκευών στην ιδιοκτησία σας (γκαράζ, κτήριο αποθήκευσης, πισίνες κ.λπ.) και ορισμένα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο σπίτι σας . Αυτό το είδος πολιτικής μπορεί επίσης να καλύπτει περιπτώσεις που πρέπει να μείνετε αλλού επειδή το σπίτι σας δεν είναι κατοικήσιμο για λόγους όπως ακραίες καιρικές βλάβες, μόλυνση από τρωκτικά, σπασμένοι σωλήνες / πλημμυρισμένο υπόγειο κ.λπ.

Η τοποθεσία θα παίξει σημαντικό ρόλο στις τιμές όταν αγοράζετε ασφάλεια κατοικίας. Είναι απλώς δεδομένο ότι ορισμένες γεωγραφικές τοποθεσίες είναι πιο ακριβές από άλλες. Όσοι ζουν σε μια αγροτική περιοχή με χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας, για παράδειγμα, θα πληρώνουν σχεδόν πάντα λιγότερα για ασφάλιση από όσους ζουν σε μια αστική περιοχή επιρρεπής σε εγκλήματα.

Αγοράστε ασφάλιση σπιτιού με γνωστό όριο συμβολαίου

Για να έχετε μια ιδέα για το πόσο θα είναι το όριο του συμβολαίου σας για την κάλυψη κατοικίας, θα πρέπει να προσδιορίσετε την τιμή κατασκευής του σπιτιού ή την “αξία αντικατάστασης” του σπιτιού σας. Εάν πρέπει να ξαναχτίσετε ολόκληρο το σπίτι σας, πόσο θα κοστίσει; Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να συμβουλευτείτε εργολάβους, εταιρείες στέγης, κατασκευαστές κ.λπ. για να σας βοηθήσουν με τους υπολογισμούς.

Εάν θέλετε να προστατέψετε ορισμένα τιμαλφή, όπως κοσμήματα, αντίκες, συλλογές έργων τέχνης κ.λπ… , μην υποθέτετε απλώς ότι θα καλύπτονται από την πολιτική. Σε πολλές περιπτώσεις, θα πρέπει να προσθέσετε “αναβάτες” στην πολιτική. Γνωστό και ως “επικύρωση”, αυτοί οι αναβάτες σάς επιτρέπουν να προσθέσετε κάλυψη πέρα ​​από αυτό που προσφέρει το τυπικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Οι σημερινοί ιδιοκτήτες σπιτιού πραγματικά δεν χρειάζεται να κολλήσουν με τις παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρείες. Υπάρχουν ορισμένες διαδικτυακές εταιρείες που προσφέρουν μοναδικές προσεγγίσεις που περιλαμβάνουν υπηρεσίες “κατ’ αποκοπή” και “αντικαταβολής”.

Μια διαδικτυακή εταιρεία με βαθμολογία Α μπορείτε αγοράστε ασφάλεια σπιτιού από είναι Λεμονάδα. Προσφέρει ένα μοντέλο «κατ’ αποκοπή χρέωση» και είναι γνωστό για την υπερταχεία εξόφληση των αξιώσεων. Είναι επίσης αντασφαλισμένο από ορισμένους από τους κορυφαίους αντασφαλιστές του κλάδου. Δείτε μερικές εκπτώσεις Lemonade αυτή τη στιγμή για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε καλή, οικονομικά προσιτή ασφάλεια σπιτιού.

About admin

Check Also

Οργανωτικές πολιτικές και διαδικασίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

«Περιβάλλετε τον εαυτό σας με τους καλύτερους ανθρώπους που μπορείτε να βρείτε, εκχωρήστε εξουσία και …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.