Έρχεται ο καιρός

Την περασμένη εβδομάδα, τα Βραχώδη Όρη έπεσαν 4 πόδια χιόνι με το μετρό του Ντένβερ να χιονίζει δύο πόδια. Είχαμε οδηγούς με οχήματα πελατών στην περιοχή που έπρεπε να κλείσουν για μερικές μέρες μέχρι να οργωθούν οι δρόμοι και να γίνουν ξανά ασφαλείς για οδήγηση. Μερικές φορές οι φορτηγατζήδες πηγαίνουν αμέσως μόλις ο δρόμος έχει οργωθεί μία φορά, άλλες φορές είναι πιο ασφαλές να τον περιμένεις μια ή δύο μέρες.

Ο καθυστερημένος χρόνος παράδοσης είναι μια ταλαιπωρία για τον πελάτη. Για τον οδηγό φορτηγών, μπορεί να σημαίνει χαμένα χρήματα που δεν οδηγεί και καθυστερημένη άφιξη φορτίων. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ασφαλέστερη παράδοση του φορτίου, ασφαλέστερες συνθήκες δρόμου και ηρεμία για τον οδηγό. Εκτός από τα οχήματα στο φορτηγό μεταφοράς, ο οδηγός πρέπει να εξετάσει την ασφάλεια του φορτηγού του και τη ζωή του για αυτό το θέμα. Για πολλούς οδηγούς, το φορτηγό είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική του επένδυση. Το να χτυπήσει τον αυτοκινητόδρομο καλυμμένο με χιόνι με την επιχείρησή του και την επένδυση των πελατών του να ιππεύουν σε λεπτό πάγο (κυριολεκτικά) πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά. Το να γνωρίζετε πότε να προχωρήσετε στην αποστολή απαιτεί προσεκτική έρευνα και εμπειρία προβλέψεων.

Ο οδηγός που περιμένει τον καιρό δεν εργάζεται ούτε στο σπίτι του. Βρίσκεται σε αδιέξοδο, πληρώνοντας για διαμονή σε πολλές περιπτώσεις αυξάνοντας τα γενικά του έξοδα. Η επιμονή του οδηγού φορτηγού να ολοκληρώσει τη δουλειά κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσουν όλοι οι Αμερικανοί.

Το σημείο που θα ήθελα να επισημάνω σε αυτό το άρθρο είναι ότι όσον αφορά τη μεταφορά αυτοκινήτων και γενικά τις μεταφορές με φορτηγά, τους ψυχρότερους μήνες, κάποια πρόσθετη ευελιξία και κατανόηση από τον πελάτη μπορεί να βοηθήσει πολύ στην εκτίμηση της κατάστασης του φορτηγατζή κατά τη μεταφορά σας. όχημα. Περιστασιακά, θα έχουμε πελάτες που έχουν καθυστέρηση καιρού όσον αφορά την παράδοση. Μερικές φορές, ο πελάτης μπορεί να είναι αναστατωμένος που έχει αλλάξει το παράθυρο παράδοσης. Ο πελάτης συνήθως δεν έχει σκεφτεί τον επικίνδυνο καιρό που αντιμετωπίζει ο φορτηγατζής για να παραμείνει εντός προγράμματος.

Όταν ο καιρός είναι κακός στην πορεία προς την παράδοση ενός πελάτη, ζητάμε από τον πελάτη να εκτιμήσει την επιπλέον προσπάθεια που καταβάλλει ο οδηγός φορτηγών για να παραμείνει στην ώρα του, παρόλο που η Μητέρα Φύση μπορεί να μην συνεργάζεται. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ελέγξει τη Μητέρα Φύση, επομένως, δεν έχει νόημα να αναστατώνεται ή να αγχώνεται γι ‘αυτό. Λίγη υπομονή, ο ουρανός πάντα καθαρός και τα αυτοκίνητα παραδίδονται.

About admin

Check Also

Οι επιρροές της ιταλικής μαγειρικής

Όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιταλική μαγειρική, οι περισσότεροι σκέφτονται τα ζυμαρικά και τις πίτες …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Recent Comments

Gösterilecek yorum yok.